B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Eki 2024 #1 A İle Başlayan Turku İsimleri A Harfi İle Başlayan Turkuler A İstanbul Sen Bir Han Mısın Al Fadimem (Evlerinin Onu) Asker Oldum Giydim Yelek Acı Gunlerim (Şamatacı Gunlerim) Acem Kızı Acımaz Yaratan Bile Acıyı Bal Eyledik Acıl Mor Menevşem Bahar Erişti Acma Zuluflerin Yellere Karşı Adanalı (Adana'nın Yolları Taşlık Ada Yolu Kestane Ademii Balcıktan Aferin Beyim Aferin Ağ Gul İle Kırmızı Gul Ağasar'ın Balını (Uy Asiye) Ağalar Gurbetten Geldim Ağam Suleyman Paşam Suleyman Ağarmış Sacların Bir Dağ Başında Ağla Sazım Ağlanacak Zamandır Ağlama Gozlerim Mevlam Kerimdir Ağlama Gulum (Gunler Gelir Gecer) Ağlama Yar Ağlar Gezerim (Aşkın Derdine) Alamut Semahı Ağlarsa Anam Ağlar Ağlasam Mı (Mevlam Gul Diyerek) Ağrı Dağından Ucdum Ah Bir Ataş Ver Ah Le Yar Ah Tren Kara Tren Ah Yine Geldi Gecti Yar Ahım Var (Ne Anlamı Var) Ahu Dilber Senin Metahın Oldum Asker Kacakları (Koyun Evleri) Asker Ettiler Beni Aşağıdan Gelen Hanım (Erkek) Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını Aşkın Odu Ciğerimi Atabarı (Bahcası Var Barı Var) Atasozu (Dinleyin Arkadaşlar) Atem Tutem Men Seni Ateş Attım Samana (Gımıldan) Atımı Bağladım Ben Bir Kotana Atmacayı Vurdiler Avlıyadan Gelen Kelam Avuntu Ayağında Kundura Ay Akşamdan Işığdır ( Ay Bulutta (Geleceksen Gel Gayrı) Ay Doğar Ayan Beyan Ay Doğar Aşar Gider Ay Gibi Yar Ay Hanım Ayna Caktım Yuzune (Versinler) Ayrıldım Sıladan Ayrılık (Fikrimden Geceler) Ayrılık Hasretlik Kar Etti Cana Ayva Cicek Acmış (Uyan Yarim) Ayva Dibi Serin Olur Yatmaya Ayva Turunc Narım Var Ayvalık'ın Kara Taşı Aze (Dağların Eteğinden Geldiler) Adı Bahtiyar Ağıt (Yavrumu Vuranlar) Ah Gulum (Yolum Yalnızlığa) Al Cuha Mavi Cuha Allı Gelin (2583) Aman Avcı Vurma Beni Ali'm Gitme Pazara Ala Gozlerini Sevdiğim Dilber Aslanım Eller Ağladıkca Aşkın Kitabını Sen Al Eline Abur Cubur Adam Aşağıdan Bir Yel Esti Acı Doktor (Bak Bebeğe) Arıydım Bala Geldim Aldanma Gonul Devleti Ağlayı Ağlayı Durma Karşımda Acılın Kapılar Şah'a Gidelim Allah Allah Desem Kalksam Amanın Eyle Muruvvet Aman Guzel (Gonlum Gonlune) Ağlama Dersim Aslı Nedir Aklım Kalacak Alim Efe Turkuleri Alim Efe Turkuleri Alim Efe Turkuleri Acılın Zindanlar Ah Huseyin Vah Huseyin Ali Ali Der De Donersin Ayrılmam Katardan Alacada Corap Oremedim Abdal Musa Ağlayı Ağlayı Selman'a Geldim Ali'nin Duldul'un Bin De Goreyim Ali'nin Sırrına Erebilirsen Azizim Sultanım Sen Safa Geldin Abacılar İnişi (Mevludem) Abdo'nun Mezarı Acıldı Laleler Guller (Muş Ovası) Acıl Ey Omrumun Varı (Sallama) Ada Sahillerinde Bekliyorum Adana Kopru Başı Adam Ağladan Oldum Ac Kapıyı Ben Geldim Avanım Ağılın Altı Kenger (Mahmut Bey) Ağlama Ceyran Balası Ağasar Dereleri Aksa Yukarı Ağam Ağam Oz Ağam A Fadimem Hadi Senle Kacalım Ağaclıktan Arar Gelir Ah Şu Dağlar Sular Cağlar Ah Edip İnlerim Gurbet İlinde Ah Edip Ağlama Zulfu Siyahım Ah Dağlar Serin Dağlar Akayı Daşlı Dere Akcadağ'ın Duzune Ağ Elime Mor Kınalar Yaktılar A Kızım Sana Potin Alayım Mı Ak Koyunum Yuz Olsa Ak Pınar Yapısına (Eminem) Aksadeler Giyer Boylu Boyunca Akşam Olunca Yarelerim Sızlar
A İle Başlayan Turku İsimleri A Harfi İle Başlayan Turkuler A İstanbul Sen Bir Han Mısın Al Fadimem (Evlerinin Onu) Asker Oldum Giydim Yelek Acı Gunlerim (Şamatacı Gunlerim) Acem Kızı Acımaz Yaratan Bile Acıyı Bal Eyledik Acıl Mor Menevşem Bahar Erişti Acma Zuluflerin Yellere Karşı Adanalı (Adana'nın Yolları Taşlık Ada Yolu Kestane Ademii Balcıktan Aferin Beyim Aferin Ağ Gul İle Kırmızı Gul Ağasar'ın Balını (Uy Asiye) Ağalar Gurbetten Geldim Ağam Suleyman Paşam Suleyman Ağarmış Sacların Bir Dağ Başında Ağla Sazım Ağlanacak Zamandır Ağlama Gozlerim Mevlam Kerimdir Ağlama Gulum (Gunler Gelir Gecer) Ağlama Yar Ağlar Gezerim (Aşkın Derdine) Alamut Semahı Ağlarsa Anam Ağlar Ağlasam Mı (Mevlam Gul Diyerek) Ağrı Dağından Ucdum Ah Bir Ataş Ver Ah Le Yar Ah Tren Kara Tren Ah Yine Geldi Gecti Yar Ahım Var (Ne Anlamı Var) Ahu Dilber Senin Metahın Oldum Asker Kacakları (Koyun Evleri) Asker Ettiler Beni Aşağıdan Gelen Hanım (Erkek) Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını Aşkın Odu Ciğerimi Atabarı (Bahcası Var Barı Var) Atasozu (Dinleyin Arkadaşlar) Atem Tutem Men Seni Ateş Attım Samana (Gımıldan) Atımı Bağladım Ben Bir Kotana Atmacayı Vurdiler Avlıyadan Gelen Kelam Avuntu Ayağında Kundura Ay Akşamdan Işığdır ( Ay Bulutta (Geleceksen Gel Gayrı) Ay Doğar Ayan Beyan Ay Doğar Aşar Gider Ay Gibi Yar Ay Hanım Ayna Caktım Yuzune (Versinler) Ayrıldım Sıladan Ayrılık (Fikrimden Geceler) Ayrılık Hasretlik Kar Etti Cana Ayva Cicek Acmış (Uyan Yarim) Ayva Dibi Serin Olur Yatmaya Ayva Turunc Narım Var Ayvalık'ın Kara Taşı Aze (Dağların Eteğinden Geldiler) Adı Bahtiyar Ağıt (Yavrumu Vuranlar) Ah Gulum (Yolum Yalnızlığa) Al Cuha Mavi Cuha Allı Gelin (2583) Aman Avcı Vurma Beni Ali'm Gitme Pazara Ala Gozlerini Sevdiğim Dilber Aslanım Eller Ağladıkca Aşkın Kitabını Sen Al Eline Abur Cubur Adam Aşağıdan Bir Yel Esti Acı Doktor (Bak Bebeğe) Arıydım Bala Geldim Aldanma Gonul Devleti Ağlayı Ağlayı Durma Karşımda Acılın Kapılar Şah'a Gidelim Allah Allah Desem Kalksam Amanın Eyle Muruvvet Aman Guzel (Gonlum Gonlune) Ağlama Dersim Aslı Nedir Aklım Kalacak Alim Efe Turkuleri Alim Efe Turkuleri Alim Efe Turkuleri Acılın Zindanlar Ah Huseyin Vah Huseyin Ali Ali Der De Donersin Ayrılmam Katardan Alacada Corap Oremedim Abdal Musa Ağlayı Ağlayı Selman'a Geldim Ali'nin Duldul'un Bin De Goreyim Ali'nin Sırrına Erebilirsen Azizim Sultanım Sen Safa Geldin Abacılar İnişi (Mevludem) Abdo'nun Mezarı Acıldı Laleler Guller (Muş Ovası) Acıl Ey Omrumun Varı (Sallama) Ada Sahillerinde Bekliyorum Adana Kopru Başı Adam Ağladan Oldum Ac Kapıyı Ben Geldim Avanım Ağılın Altı Kenger (Mahmut Bey) Ağlama Ceyran Balası Ağasar Dereleri Aksa Yukarı Ağam Ağam Oz Ağam A Fadimem Hadi Senle Kacalım Ağaclıktan Arar Gelir Ah Şu Dağlar Sular Cağlar Ah Edip İnlerim Gurbet İlinde Ah Edip Ağlama Zulfu Siyahım Ah Dağlar Serin Dağlar Akayı Daşlı Dere Akcadağ'ın Duzune Ağ Elime Mor Kınalar Yaktılar A Kızım Sana Potin Alayım Mı Ak Koyunum Yuz Olsa Ak Pınar Yapısına (Eminem) Aksadeler Giyer Boylu Boyunca Akşam Olunca Yarelerim Sızlar