Son Konu

A.Ş.k

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
AŞK…!

Karşılıklı sevginin Leyla’larda Mecnun’larda kaldığını anlama k icin karşılıksız sevgi yaşamak gerekiyormuş Birini sevmenin delice bir aşkla bağlanmanın guzelliğini yaşamak icin hazan mevsimine gelmek olduğunu bilmiyordum Meğer hayatta ne cok şey kacırmışım

Aşkın insanı buyuttuğunu olgunlaştırdığını da oğrendim artık Bu yaşıma kadar kimse oğretmedi bana aşkın karşılıksız olduğunu, sadece gonulden sevenin bu acıyla kavrulacağını, sevilenin ise sevildiğini bilmeyeceğini Yine teşekkur ederim sana karşılıksız aşkım!!! Bana hayatta oğretilmeyenleri oğrettin Hic kimseye hissetmediklerimi hissetdirdin Hic kimse icin yapamayacaklarımı yaptım Pişman mıyım? Hayır hic pişman olmadım ve aşkını sonsuzluğuma saklarken bile mutluydum Hayatımın son basamaklarında bana boyle bir aşkı yaşattın Seni sevmeme izin verdiğin icin teşekkur ederim Aşkım…

Sevgiliye bu kadar serzeniş cok gorulmez umarım Evet yaşadım gordum oğrendim Sevgi ve aşk sadece tek kişi tarafından yaşanabiliniyor Aşkın karşılığı yok Bazı insanlar sadece sevmeyi bilir,karşısındaki sever mi sevmez mi hic duşunmeden sever Hep bekler sevecek diye ve sonunda gorur ki sizi kırmamak adına hatır icin kendini zorlayarak karşılık verme cabasındadır Oysa ki herkes duygularında ozgurdur ve kimse kimseyi zorla sevemez Kırgınlık olmaz aşkta Seviyorsan, gercekten aşkını yureğinde hissediyorsan bırakacaksın sevgiliyi ozgurce kanat cırpsın ve nerede kiminle mutluysa
Tadına vararak yaşasın O’nun mutluluğunu uzaktan seyrederek yaralarını sarmayı da oğrenmek gerekir Aşk yalnızlığı kabullenmektir Aşkın denklemi cozumsuz Alışmak gerek sadece sevmeye Sevilmeyi tatmadan da yaşamayı oğrenebilir insan Ama birini sevmeyi birine sımsıkı bağlanmayı mutlaka yaşamalı İşte o zaman hayatta bir yanlışlık olur

Ve on soz

Seni sevdiğimi bil Nerede olursan ol Her zaman cok sevildiğinibil ALINTIDIR

Üst Alt