Kurşun kadar Hızlı yaşarım hayatı Boş Kovan Gibi Duşmem Doludur Barutum Geceleri Alırım Arabamı Giderim Belanın Olduğu Yere
Guneş Yuzlum benim Senin icin KaranLıkLardan Cıkıp Takdım belime Silahımı Ağır Abi OLmanın Yoktur Hesabı
Hayatım Senin yolunun ustune cizilmiş Gulum Sensiz OLamam, Yoluna Cıkarım Herseferinde Hayalinle yatarım Soğuk gecelerimde
Biz Hapishanelerde Oğrendik Bağlamayı, Telleri Anlatır Sana Olan Aşkımı, Yaptıum Sana 4 Duavar Arasında Bir Şarkı, Şarkının Adı ; Bu hayat Sensiz Olmamalı
Bizim Pamuk Yuklu Duygularımız GuneşLi Sokaklarda kaldı Gozum, Şimdi KarabLık Sokaklarda Pamuk Yuklu Duyguları Kaldrıyoruz
Biz Ağır Abi Olduk Alemde Ders Verdik butun genclere, Sevgiyi Aldık Kalbimizden Cuzdanımıza Koyduk Tesbihle Aşk yaşadık gecelere Atladık
Yok bu Aşkın Dermanı her Sozum Sana ManaLı, Deli Gibi Sever Bu Delikanlı, Sen iStemesende Bu Can Sana Sevdalı
KaranLık gecelerde Yıldızları izler Bu Delikanlı, Aşk yarası Gecmez Kalbi Olmuş Derbeder
Ne Serseri Dinler Yureğim Ne Delikanlı Bilir beynim benim Sadece Abiyim Alayına Giderim
Karanlık Gecelerde Cıkar ismimiz Aleme Ağır Abidir Adımız Bilir Alem Bizi
Kahvede iceriz Cayımızı 3 Şeker OLmaz Bizde Delikanlı 2 Şekeri Atarız Tavşan Kanı Cayımıza Sohbet Ederiz Bizden Buyuk Adamlarla
Siz Sokakların Efendisi Sandığınız Semtlerin Cocuklarısınızı, Bizler Sizlere Bağışlakdık O Sokakları
Silahımda 14 Mermi Cekerim geceleri silahımı Sıkarım Etrafıma Aşığım Aşık Oluyorum Sana Deli
Tarz yaratmak icin Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur
imanımız Varsa Bu yolda, Seviyorsak ALLAH Yolunda, Delikanlıyız Biz Ağır ABileride Biliriz Sevdikmi İmanımızla ALLAH ına Kadar Severiz
oLmek icin Dost Bulma! Senin icin oLucek Dost Elbet Bir Gun Olur Yanında
Ağırdır Sozlerim her Delikanlı Dinlesin! Ağır Abidir ismim Fazla Racon Kesmeyin, Şeklimiz Vardır Alemde Sesinizi Kesin Bizi Dinleyin Rahat Edin
Alemde Dayı Olmuşuz Ne fayda Sozlerde Kral Olmuşuz Ne Fayda, Bir Guzel Sevdik Sonunda Oda bize Bakmıyor BatSın Bu Sevda
Reislerle Kurduk Mekanı Dayılarla Harcadık bu yolları Serserilerle Aleme Daldık Delikanlılarla Şekil yaptık, Bizler Ağır Abileriz herkezi Severiz
Şekil yapma Bana Ezerim Seni Fazla Kurcalama Bozarım Seni, Delikanlı Adam yapmaz Geri, ben Daima ileri Giderim Ezerim Seni
Cocuk Yok karşında ANlatma Masal, Kurbağa Bekleme Olursun Sanal, Bizim Sevgimiz herzaman real, Delikanlı Gibi Seviyoruz Ağır Abileri izliyoruz
Bu Sokaklarda Ne Kralları indirdik Ne Garipleri Kral yaptık, Haklıyı Severiz, Haksızı s