Son Konu

Abi ve Kardes Diyaloglari burdaa...

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Abi ve Kardes Diyaloglari burdaa aabiii, burda cips vardı nooldu? yedim e burda kurabiyeler vardı? onlarıda yedim yaa kolayı nereye koyduun? içtim boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona tarafından yiyemezsinkiii yaladım ben onu abi dere bardakları nerdee? ulan bide evin kızı olucaksın, şaşırma bişey yaa!!! ya söylesenee tuvalete bak rezarvuarı içindeydi enson e hani yok burdaa abi ojemi gördünmüü ben sürüyorum şindi bidakka kurusun rütuş yapıp vericem manyakmısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni! ya abii fırın nasıl açılıyodu??? açıl susam açıl diyosun açılıyo saçımı kestirdim baak nasıl olmuş gt üme benzemişsin yaa anne gt üme benzemişsin diyoo o kadar mi dedim pardon gt üme hakaret etmişim ya annneeee! baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş yuh alna baak atatürk hava limanı gibi böhüüüü ciyaaak örümceekkkk anneciimm! spidermanın posterini odana asarsın lakin abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü valla tost makinesiyle sevişiyodu enson bikerede içten cevap ver bee işlenmiş be yedim bak buna inanırım işte kimdi o ? kim kimdi? arayan ne zaman? az önce telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma osman hmm osman senin 190´a 90 bi abin oldugunu bilio mu? ee bilmese de olur kendimce hmm biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi fakat kalk yemek yemek isit bana hadi kos kos kos firla ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim ne? yarin gece cikmak istemio musun? dolma mi tavuk pilav mi? kız git bana hede hodo al getir bakkaldan getirmem getir lan getirmem kendin al doverim dovemezsin doverim dovemezsin gidiklarim hangi bakkal demistin abi  

Üst Alt