iltasyazilim
Yeni Üye
Arkadaşlar Okulda Bi Kız var çok aşığım kızı çok tanımıyorum fakat kızı n yüzünü görunce benzeri o yaşıyor diye seviniyorum o gülünce o mutlu olunca içime süper bi mutluluk giriyor Kızla reel hayatta fazla konuşmadım benzer sınıftayız arada kız arkasını dönuyor benim ona baktımı göruyor ara sıra gülümsuyor bakışıyoruz bazen dönuyor , kızla faceden konuşuyorduk bi ara fazla fazla bu aralar da ara sıra konuşuyoruz espriler yapıyorum faceden gülüyor fakat kız hoş şuana gördüğüm en hoş kız bence zaten ben çok kız tavlamadan falan da anlamam hiç kimseyle ilişki yaşamadım zaten istesem öylesine yaşardım fakat ben yaşadım mı 123 günde ayrılmam yıllar ca sürdürürüm yada hiç ayrılmam sizce ne yapmalıyım , b,i ara sildim faceden unutmaya çalıştım unutamıyom neden derseniz unutmaya çalıstımı kendimce ben çok tipsizim boyun 180 yada 190 o kız bana bakmaz deyip silmiştim ve sınıfta biri var önüne gelen kıza sarılıyor öpüyor bi ara sarılıyolardı ne yapcamı bilemiyom istesim çocuğu öldürene değin döverim fakat kız anlamasın hoşlandımı diye yapmıyom ne yapmamalıyım sizce (8