bilgiliadam
Yeni Üye
deneyimsiz forumcuların dialogları Tuğba : Forum bu işte abi Yeni Üye : Neresini dolduruyoz bu formun ? Tuğba : Form degil bu abi Forum Gel bak üye yapayım seni Sen şu formu doldur cilalı bak kullanıcı adını felan gir Yeni Üye : Bu forumu mu dolduracam ? Tuğba : Yok abi forum degil bu form Yeni Aza : Başlıcam şu anda haaa bi karar ver bundan böyle forum mu form mu ? Mehmet : Forum bundan ibaret abi gel şimdi seni bi aza yapalım Kullanıcı adın ne olsun ? Yeni Aza : Ne çağrıda bulunmak nan o Ahmet işte bilmiyon mu ? Mehmet : Yok abi nickin yani Yeni Aza : Neyim ? Manyak mısın olum ne diyon sen Dur ben sana nüfus cüzdanımı veriyim oradan bak Mehmet : Değil abi hatalı anladın yani takma adın Yeni Aza : Heee öle desene cocuuum Molla Ahmet derler bana bizim koyde Mehmet : Molla ossun bari Ahmed : ayşe bak burası benim idare yaptığım sitenin forumu Ayşe : aaa Ahmed sen apartman yöneticisi mi oldun burası da apartmanın bodrumu öyle mi Ahmed : değil ayşe bodrum yok, forum burada farklı alanlara yönlendirilmiş konu başlıkları açılır ve üyelerimiz bunlara düşüncelerini yazarlar, eklentiler yaparlar, anketlere katılırlar vs Ayşe : ödenti parası alıyo musunuz üyelerden Ahmed : ayşe diyorum oysa sanal bi etraf neşe saçan vakit geçirdiğimiz, yeni şeyler öğrendiğimiz, yeni haberler okuduğumuz bir yer Ayşe : postacı mı geliyor kapıya Ahmed : ayşe iflahını senin senle tanıştığım güne lanet olsun Estel : emine bak işte bizim forum bu bak burdan da üye oluyon işte bitmiş mı Emine : tamam (2 hafta sonradan) Emine : Ne biçim forum bu 2 haftadır üyeyim kilomda bir değişim değil siz milleti kandırıyonuz mu Estel : ne diyon emine sen ne zayıflaması Emine : sus sus bu forum deil mi e ben eti forum yiyince zayıflıyom bunda niye zayıflamıyom söyle Estel : işlenmiş emine çık forumdan bende düşünüyom niye bu kız böyle saldırgan bu forumda meğer nedeni buymuş Emine : hem suçlu hem kuvvetli