Son Konu

Acer TravelMate B3 ve TravelMate Spin B3 Modelleri Windows 11 Education Seçeneği Sunacak

Garfield

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Acer-TravelMate-B3-ve-TravelMate-Spin-B3.jpg

Acer bugün yaptığı açıklamayla Acer TravelMate B3 ve Acer TravelMate Spin B3’ten başlayarak birtakım dizüstü bilgisayar modellerini Windows 11 SE işletim sistemi ile sunmaya başlayacağını duyurdu.

Bu dizüstü bilgisayarlar, Windows 11 SE yahut Windows 11 Pro Education yüklü olarak gelmeye başlıyor.

Acer, Windows 11 SE’yi dizüstü bilgisayarlarında kullanan birinci markalardan biri olarak, bu yeni işletim sistemini dünyanın dört bir yanındaki okullara getiren pilot programlara aygıtlar sağlamak hedefiyle Microsoft ile yakın bir formda çalıştığını da duyurdu.

Yeni Intel Pentium Silver ve Celeron işlemcilere sahip TravelMate B3 ve TravelMate Spin B3, birinci ve orta öğretim düzeylerindeki öğrencilerin tüm gereksinimlerini destekleyen muteber bir dizüstü bilgisayar tecrübesi sunuyor. MIL-STD 810H sertifikalı dizüstü bilgisayarlar, darbelere sağlam gövdeleri ile her türlü günlük aşınma ve yıpranmaya güçlü. Darbe emici tamponları ve güçlendirilmiş dizaynları, aygıtları 122 cm’ye varan yüksekliklerden düşmelere ve 60 kg’a kadar direkt uygulanan kuvvete karşı koruyor. Dizüstü bilgisayarların sıvı dökülmelerine sağlam eşsiz drenaj dizaynlı klavyeleri kazara sıvı dökülmelerine karşı aygıtları korurken, mekanik olarak sabitlenen tuş dizaynları sayesinde klavyelerinin tuş ekibi da sonradan değiştirilebiliyor.

2×2 MU-MIMO teknolojisine sahip Intel® Wi-Fi 6 (Gig+), çok kullanıcılı ortamlarda kablosuz ağlara süratli bir biçimde bağlanmaya yardımcı olurken, isteğe bağlı gelen 4G LTE ilişki teknolojisi ile aygıtlar modemden uzakta da olsa, kullanıcılar hep internete bağlanabiliyor. Dizüstü bilgisayarların web kamerası öğrencilere medya yüklü tahsil malzemeleri kullanılan interaktif ya da sanal sınıflarda başarılı olmaları için gereken her şeyi sağlarken, 10 saatlik uzun pil ömrü ise okulda bir günü tamamlamaya ziyadesiyle yetiyor. Aygıtların ön kapağındaki pil göstergesi sayesinde öğretmenler, öğrencilerinin dizüstü bilgisayarının şarj edilmesi gerekip gerekmediğini bir bakışta anlayabiliyorlar.

Acer-TravelMate-B3-ve-TravelMate-Spin-B3-1.jpg

TravelMate Spin B3, Acer’ın Antimikrobiyal Tasarım özellikleri ile donatılmış halde geliyor. Antimikrobiyal Corning Gorilla Glass dokunmatik ekrana sahip olan aygıtın, birebir vakitte gümüş iyonlu bir antimikrobiyal kaplama özelliği sayesinde (kasa, klavye, touchpad üzere yüksek temas yüzeyler de dahil) mikroplara karşı korunmuş oluyor. Ayrıyeten takılabilir Wacom AES kalem ve 5 MP HDR World Facing kamera seçenekleri, okulların dizüstü bilgisayarlarını öğrencilerinin özel gereksinimlerine uyacak halde özelleştirmelerine imkan tanıyor.

Microsoft’un eğitim, fiyat uygunluğu ve kapsamlılık için geliştirdiği yeni bulut öncelikli Windows sürümü Windows 11 SE, kolaylaştırılmış tasarımı ve düşük maliyetli aygıtlar için optimize edilmiş çağdaş idare araçlarına ek olarak, Windows 11’in performansını ve güvenilirliğini sunuyor. Kolay kullanımına ek olarak eğitim emelli uygulamalardan oluşan bir menüye sahip olan Windows 11 SE, öğrenci kapalılığı ve uzaktan idare için evvelce yapılandırılmış uygun fiyatlı aygıtlarla geliyor. Dikkat dağınıklığını azaltan pak arayüzü ile Windows 11 SE, öğrencilerin tüm vakitlerinde öğrenmeye odaklanmalarına yardımcı oluyor.

TravelMate B3 ve TravelMate Spin B3 dizüstü bilgisayarların, Windows 11 Pro Education işletim sistemi yüklü seçenekleri de tüketicilere sunuluyor

TravelMate B3 (TMB311-32), bu yılın birinci çeyreğinde EMEA bölgesinde 359 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

TravelMate Spin B3 (TMB311R-32), bu yılın birinci çeyreğinde EMEA bölgesinde 539 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Üst Alt