bilgiliadam
Yeni Üye
Kısa acıklı aşk sozleri
Acıklı aşk sozleri
Acılar icinde gecsede omrum seni sevmiş bu deli gonlum
Aşkımızı Ben mi Yazdım Senin Gonul Defterine Şimdi Soruyorsun Bunlar Doğrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonra
Sensiz bu dunyada yaşamak bana verilen en buyuk ceza, bu ceza ile yaşamaktansa olemeyi tercih ederim
Son defa gorsem seni kaybolsam yuzunde son defa…
Colde kurumuş bir gul olsan seni yaşatmak icin gozyaşlarımla sulardım…
Kimi ruyalar gorulmeye değer kimi ise yaşanmaya…
Aşkımsın Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım Yarınlarım Sen Helalimsin…
Bileklerimi kesmeyi denesen kesilmez, işte o zaman anlarsın ki ikinciye olunmez!
Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında… Cok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
Elimde acının oykusu var bedeli coktan odenmiş
Bir gul olmak isterdim neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip Bir daha oradan cıkmamak icin Seni Seviyorum
Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihtende ben silerim
Butun resimler sana benziyor hayret butun aynalarda sen varsın simdi sigaramsın dudaklarımda biraz sonra bir kağıt ve aksam ictiğim icki olacaksın
Bendeki aşk ateşi cehennemi kıskandırır
Seni sevdim diye sanma kalbim yetimdir olurumde yalvarmam, aşkım asaletimdir
Sen geceyi bana bela ettin Bense senin olan herşeye lanet ettim…
Acıklı aşk sozleri
Acılar icinde gecsede omrum seni sevmiş bu deli gonlum
Aşkımızı Ben mi Yazdım Senin Gonul Defterine Şimdi Soruyorsun Bunlar Doğrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonra
Sensiz bu dunyada yaşamak bana verilen en buyuk ceza, bu ceza ile yaşamaktansa olemeyi tercih ederim
Son defa gorsem seni kaybolsam yuzunde son defa…
Colde kurumuş bir gul olsan seni yaşatmak icin gozyaşlarımla sulardım…
Kimi ruyalar gorulmeye değer kimi ise yaşanmaya…
Aşkımsın Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım Yarınlarım Sen Helalimsin…
Bileklerimi kesmeyi denesen kesilmez, işte o zaman anlarsın ki ikinciye olunmez!
Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında… Cok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
Elimde acının oykusu var bedeli coktan odenmiş
Bir gul olmak isterdim neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip Bir daha oradan cıkmamak icin Seni Seviyorum
Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihtende ben silerim
Butun resimler sana benziyor hayret butun aynalarda sen varsın simdi sigaramsın dudaklarımda biraz sonra bir kağıt ve aksam ictiğim icki olacaksın
Bendeki aşk ateşi cehennemi kıskandırır
Seni sevdim diye sanma kalbim yetimdir olurumde yalvarmam, aşkım asaletimdir
Sen geceyi bana bela ettin Bense senin olan herşeye lanet ettim…