G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Adana Kebap (Ev İmalinin En İyisi) Tanımı İçin Malzemeler 250 gram kıyma 2 yemek kaşığı tereyağı 1 adet kuru soğan 1 adet kapya biber 3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı salça Karabiber, pul biber, kimyon,tuz, toz biber Adana Kebap (Ev İmalinin En İyisi) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kurusoğan ve kapya biberi robotta çekiyoruz ya da incecik doğrayabilirsiniz. Kıyma, tereyağı, sarımsak ,salça ve baharatları da ekleyip 5 dakika yoğuruyoruz. Buzdolabında yarım saat bekletiyoruz. Geniş ahşap adana şişlerini hafif ıslatarak kıymalı harcımızı sıka sıka şişlere yerleştiriyoruz. Bu kademede elinize hafif sıvı yağ dökebilirsiniz daha kolay oluyor. Ben elektrikli grilde pişirdim döküm tavada da yapabilirsiniz. Afiyet olsun. Adana Kebap (Ev İmalinin En İyisi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Adana Kebap (Ev İmalinin En İyisi) Tanımı İçin Malzemeler 250 gram kıyma 2 yemek kaşığı tereyağı 1 adet kuru soğan 1 adet kapya biber 3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı salça Karabiber, pul biber, kimyon,tuz, toz biber Adana Kebap (Ev İmalinin En İyisi) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kurusoğan ve kapya biberi robotta çekiyoruz ya da incecik doğrayabilirsiniz. Kıyma, tereyağı, sarımsak ,salça ve baharatları da ekleyip 5 dakika yoğuruyoruz. Buzdolabında yarım saat bekletiyoruz. Geniş ahşap adana şişlerini hafif ıslatarak kıymalı harcımızı sıka sıka şişlere yerleştiriyoruz. Bu kademede elinize hafif sıvı yağ dökebilirsiniz daha kolay oluyor. Ben elektrikli grilde pişirdim döküm tavada da yapabilirsiniz. Afiyet olsun. Adana Kebap (Ev İmalinin En İyisi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı