Son Konu

Adını Yazmıştık Gokyuzune…

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
39
Credits
-6,413
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Adını Yazmıştık Gokyuzune…

imagesadiniyazmistikgokyuzune5ad10a3dcb3ce
Bugun Turk Pop Muziği Buyuk Usta’sını kaybetti Yemin Ettim, Odalarda Işıksızım, Adını Yazmışlar Gokyuzune gibi unutulmaz eserlere hayat veren Kayahan tedavi gorduğu hastanede daha 66 yaşındayken hayatını kaybetti

Yumuşak doku kanserine yakalanan ve yıllardır bu hastalık ile mucadele eden Kayahan 14 Şubat’ta verdiği konserde sevenleriyle helalleşmiş ve “Hayal edin, hayal ettiğiniz surece yaşarsınız diyerek pes etmeyeceğini dile getirmişti Usta isim hastalığının ilerlemesi sonucunda oluşan solunum ve coklu organ yetmezliği nedeniyle ardında milyonların diline adeta yapışmış yuzlerce şarkı bırakarak aramızdan ayrıldı

Kayahan Kimdir?

29 Mart 1949 yılında dunyaya gelen Kayahan şarkıcılığın yanı sıra beste ve soz yazarlığı yapmış pek cok unutulmaz şarkıya imza atmıştır 1991 yılında cıkardığı Yemin Ettim albumu ile satış rekoru kırmış sonrasında cıkardığı “Odalarda Işıksızım ile başarısını tescillemiştir

Ozel hayatında iki evlilik yapan ve iki evliliğinden de birer kızı olan Kayahan 1990 yılında yakalandığı kanser hastalığından tam 2 kez kurtulmayı başarmıştı Ancak 3 kez tekrarlayan hastalık Kayahan’ı yormuş, bitkin duşurmuştu Buna rağmen yıkılmadığını, mucadeleye devam ettiğini 14 Şubatta aldığı sahne ile sevenlerine mujdelemişti Kayahan…

Uzun sure kırgın olduğu Nilufer ile yine 14 Şubat’ta ki programda barışan Kayahan bugun sevenlerinin boynunu buktu

Adını yazmışlar gokyuzune
Fırtınalar duşmuş kaderime
Yolumu cizmişsin sen yine
Emrin olur gulum emrin olur
Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur icimi yıkar
Siyah kelebeklerim ucar delice ahım olume kadar
Gulum diye diye canım diye diye deli oldum ben
Canım bile bile gulum bile bile kolen oldum ben

Rahat uyu buyuk usta Mekanın Cennet Olsun…

Üst Alt