B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Kas 2023 #1 Ağır Abi Sozleri Ağır Abi Sozleri Kısa Karanlık Gecelerde Cıkar ismimiz Aleme Ağır Abidir Adımız Bilir Alem Bizi Siz Sokakların Efendisi Sandığınız Semtlerin Cocuklarısınızı, Bizler Sizlere Bağışlakdık O Sokakları Kurşun kadar Hızlı Yaşarım Hayatı Boş Kovan Gibi Duşmem Doludur Barutum Geceleri Alırım Arabamı Giderim Belanın Olduğu Yere Guneş Yuzlum Benim Senin İcin Karanlıklardan Cıkıp Takdım Belime Silahımı Ağır Abi Olmanın Yoktur Hesabı Hayatım Senin Yolunun Ustune Cizilmiş Gulum Sensiz Olamam, Yoluna Cıkarım Her Seferinde Hayalinle Yatarım Soğuk Gecelerimde Bizim Pamuk Yuklu Duygularımız Guneşli Sokaklarda Kaldı Gozum, Şimdi Karanlık Sokaklarda Pamuk Yuklu Duyguları Kaldrıyoruz Biz Ağır Abi Olduk Alemde Ders Verdik Butun Genclere, Sevgiyi Aldık Kalbimizden Cuzdanımıza Koyduk Tesbihle Aşk Yaşadık Gecelere Atladık Yok Bu Aşkın Dermanı Her Sozum Sana Manalı, Deli Gibi Sever Bu Delikanlı, Sen İstemesende Bu Can Sana Sevdalı Karanlık Gecelerde Yıldızları İzler Bu Delikanlı, Aşk Yarası Gecmez Kalbi Olmuş Derbeder İmanımız Varsa Bu Yolda, Seviyorsak ALLAH Yolunda, Delikanlıyız Biz Ağır Abileride Biliriz Sevdikmi İmanımızla ALLAH ına Kadar Severiz OLmek İcin Dost Bulma! Senin İcin Olecek Dost Elbet Bir Gun Olur Yanında Ağırdır Sozlerim Her Delikanlı Dinlesin! Ağır Abidir İsmim Fazla Racon Kesmeyin, Şeklimiz Vardır Alemde Sesinizi Kesin Bizi Dinleyin Rahat Edin Şekil yapma Bana Ezerim Seni Fazla Kurcalama Bozarım Seni, Delikanlı Adam Yapmaz Geri, Ben Daima İleri Giderim Ezerim Seni alıntı
Ağır Abi Sozleri Ağır Abi Sozleri Kısa Karanlık Gecelerde Cıkar ismimiz Aleme Ağır Abidir Adımız Bilir Alem Bizi Siz Sokakların Efendisi Sandığınız Semtlerin Cocuklarısınızı, Bizler Sizlere Bağışlakdık O Sokakları Kurşun kadar Hızlı Yaşarım Hayatı Boş Kovan Gibi Duşmem Doludur Barutum Geceleri Alırım Arabamı Giderim Belanın Olduğu Yere Guneş Yuzlum Benim Senin İcin Karanlıklardan Cıkıp Takdım Belime Silahımı Ağır Abi Olmanın Yoktur Hesabı Hayatım Senin Yolunun Ustune Cizilmiş Gulum Sensiz Olamam, Yoluna Cıkarım Her Seferinde Hayalinle Yatarım Soğuk Gecelerimde Bizim Pamuk Yuklu Duygularımız Guneşli Sokaklarda Kaldı Gozum, Şimdi Karanlık Sokaklarda Pamuk Yuklu Duyguları Kaldrıyoruz Biz Ağır Abi Olduk Alemde Ders Verdik Butun Genclere, Sevgiyi Aldık Kalbimizden Cuzdanımıza Koyduk Tesbihle Aşk Yaşadık Gecelere Atladık Yok Bu Aşkın Dermanı Her Sozum Sana Manalı, Deli Gibi Sever Bu Delikanlı, Sen İstemesende Bu Can Sana Sevdalı Karanlık Gecelerde Yıldızları İzler Bu Delikanlı, Aşk Yarası Gecmez Kalbi Olmuş Derbeder İmanımız Varsa Bu Yolda, Seviyorsak ALLAH Yolunda, Delikanlıyız Biz Ağır Abileride Biliriz Sevdikmi İmanımızla ALLAH ına Kadar Severiz OLmek İcin Dost Bulma! Senin İcin Olecek Dost Elbet Bir Gun Olur Yanında Ağırdır Sozlerim Her Delikanlı Dinlesin! Ağır Abidir İsmim Fazla Racon Kesmeyin, Şeklimiz Vardır Alemde Sesinizi Kesin Bizi Dinleyin Rahat Edin Şekil yapma Bana Ezerim Seni Fazla Kurcalama Bozarım Seni, Delikanlı Adam Yapmaz Geri, Ben Daima İleri Giderim Ezerim Seni alıntı