Ağır Abi Sozleri
2019 Ağır Abi Sozleri En Guzel 2019 Ağır Abi Sozleri
Gecelerin Soğuk Ruzgarı bile kalbimdeki Aşkını Sondurmeye Yetmez Gulum, Sensin Benim yaşanmamış omrum
Biz Aşkımızı Kagıtlara Değil Kalbimize yazarız, Biz Sevgimizi Mesajlarda Değil Gozyaşlarımızda Saklarız
Gelme bana canın sağolsun, donme bana yolun acık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim bUdA SaNa Kapak Olsun
Sigaramın Dumanı Gibi Yok Olursun Karşımda, Sıgaramı yaktığım Gibi Senide Yakarım Aklını Alırım
Sen Bakma Bana Sinirim Sana Değil, yalan Olmuş Bu hayata, Ne Kadar Delikanlı Olsakta Bu Dunyada Sonumuz yalan olucak Bir gunun Sonunda
Hayatta kalıcı iz bırakmak istiyorsan ilk başta delikanlı olucaksın, Delikanlı Gibi Hayatla Savaşacaksın
Gece Alemlerinde yalan aşklar peşinde koşacağıma, Halı Sahada Mac oynar Topun peşinden Koşarım Guzelim
Ey hayat benden Aldıklarını, Faiziyle Cıkaracağım Gunun Birinde, Yalanlar Senin Gercekler benim Olsun, Sen Zaten yalansın birgun son bulucaksın, Gercek Olan benim Gercek Olan Mertligim
paranın Delisi Değiliz gerekirse, 1 Kuruşluk Adamın hayatını 3 Kuruşla Almasınıda Biliriz
Ne Piskopatın Kralıyız, Ne de Silahın Meraklısıyız, Biz Sadece Hayatın Gercek imzasıyız Delikanlıyız
Eğer birgun bu aciz vucudum musalla taşına konunca sucu neydi diye sorarlarsa sen soyle meyhaneci tek sucu sevmekti de
Biz Hataları Değil, Hatalar Bizi Buldu Biz Yalanları Değil, Yaşadıkca yalanlar Bizi Yaşatmaz Oldu
Hayata Nerden Baksam Hep yaşanmış Aşk Hikayelerini Goruyorum, Bir Hikaye olamk istemem Guzelim Tarih Yazan Delikanlı olmak ister bu kalbim
Her Soylenen Sevgi Sozcuğu gercek Olsaydı Dunyada ki herkez Leyla ile Mecnun Olurdu
Sevgiyi Delice, Erkekliği Mertce Yaşayanların Dunyasına Hoş Geldiniz, Adım Delikanlı Sen Bana Kısaca Gercek Aşk Diyebilirsin
Yaşama icin daima doğruyu sectim, yalanlar icinde kaybolmayı sen istedin elveda sana ve yalanlarına, delikanlıyı sadece yalan oldurur bittim ben senin hayatında
Acılara Dayanır Bu Yurek Ama, Senin Gibi Nankorlere Asla! Gozlerimin Gorduğu Yerden Sildim Seni Bitirdin icimdeki Delikanlı Sevgiyi, Mutluluklar Sana yaşadığın Nağmert hayatında