Son Konu

Ağır sözler Şekilli Ağır Nickler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Ağır sözler Şekilli Ağır Nickler Msn nizde ağır ve şekillir ağır sözler uygulamak istiyorsanız sizler için bulduğumuz bu yazılara bakabilirsiniz Sizlerde bu konuya cevaben birşeyler gönderebilir, paylaşımda bulunabmilirsiniz arkadaşlarım bilginiz olsun ** Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenleri Yokluğumla Terbiye Ederim!! *Bni SévMéYéN ÖlSüN Eksik SéVnDé SaKaT KaLıP SüRüNsÜn!! *ßenim dünyada ßenzerim değil ama ßenzemeye çalışan ezik çok!!! *Choqq $erefsiz qöRdüm lakin Hic Biri Senin Dek ProfesyonaL DeqiLdi ! *Arkamdan konuşanlarn tümü arkada takılmaya devam etsn ** !nKaR edeMem Sen! Sevd!m lakin SerEfS!z Oldugunu TaHm!n edEmEd!m… **Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 JURNAL dünya ne sana kaLır ne ßana !!! ßumuyDu Hayat Déd!q|éri Yaşam a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya !!!! нαкѕızℓığα gєℓємєм нαтıя, göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη кızıуıм вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм… TANRIM KÖR OLDUMNE SANA NEDE KUSURA BAKAMIYORUMM ßéиí ςéκéмéчéи ąитéи тāκтıяŝıи! ARTIG BEN BAŞKALARININ FARKINDAYIMO BAŞKALARIDA BENİM FARKIMDASEN FARKIMI FARKETMESENDE OLUR ARTIKSENİN FARKINI SENİN GİBİLER FARKETMİŞTİR NASIL OLSA beni hoşuna gitmek için programlanma devrelerini yakarım ÇıKaR YoL hAnGiSi?sevmek Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU Içki Mi,AnLaMaDıM GiTTİÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI Vefat Etmek Mi??? SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Lakin Bana qöre ZavaLLisin!! иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉçỉи,vỉяğüℓ κα∂αя єğỉℓмєм! ßeη ѕєηιηℓє тσρяαğα g∂єяιм ∂ιуєηℓєяι çσк göя∂üм ßeη öуℓє ∂ιуєηℓєяι тσρяαğα нєρ уαℓηız göм∂üм Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi diğer kalplerdeyim bUdA SaNa KaPaK oLsUn  

Üst Alt