Son Konu

Ağır Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ağır Sozler
ağır sozler kısa

ağır sozler

Hani Mutlu Olucaktık Bu hayatta? hani Gozlerimiz herzaman Gulecekti Acıda Olsa! Şimdi Sadece Kalbim Kaldı Atmaya calışan geceleri Ağlayan Gozlerim kaldı Adını Andığımda yaşlanan

Hayatın Yuku Binmiş omuzlarıma, Derdi Cekerim yaşıyorum her Soluğumda hayat Kesmiş Bağlantılarımı Sonunda yaşamaya Hakkım Yok Anladım her Soluklandığımda

Artık ne Aşk Ceker Bu bedenim nede Dertleri Yukler ustune Sadece Ağırdan Gider olumune Sen uzulme Hayatım Bağımlı Acılara Bağımlıyım Hayatın oyunlarına

Titrek Bir yureğim Var Hayatın Yukunu Kaldıramaz Oldu Artık, yarım Kalan Sozlerim Var hayatın imkan Tanımadan kestiği gelceğim var yaşanmamış Olan

Kimse Senin kadar Guldurmedi beni Bu Ağır Hayatta Kimse Senin kadar Ağlatmadı Beni Mutluluğu yakaladığım Son Anlarımda!!!

ozledim Seni Ozledim Seni Sevmeyi Ve ozledim Yaşadığım Anlarda Seni Seviyorum Demeyi, Şimdi oLume Bir Adım kala Sesleniyorum Sana Ağır Sevdalarımın Gulusun Seviyorum Seni

hayatı yaşayacaksam yanımda Ol isterdim Gozlerimi kapatırken Gozlerine Gulmek isterdim Şimdi Sadece Bir Hayalsin Dunyamda oLurken Anacağım isimsin Dudaklarımda

Cıkarım hayatından gelmem birdaha, yakarım aşk kitabını okumam birdaha adece yalancı olma hayatta insan ol yeter bu sana!!!

ustume gelme artık bitti diyorum sana, aldattın beni hadi git onların yanına! Artık Seni Seven bir Aşk Yok benim hayatımda!!!

Nekadar Sevmişim Seni Zalim, Ellerinin Sıcaklığıyla Yaşarken Soğuk odamda ihanetinle oldurdun beni tek Başıma Mutlu ol Zalim ben Artık Bu oyunda Bittim

Ellerimi Actım ALLAHıma Alsın Canımı Dua Ediyorum gecenin Soğuk Yalnızlığında, Seninle Kurduğum Bir Dunya Vardı Geceye Adadım Seni Artık gecelere Kustum yaşamıyorum

Sen Ayıpların icinde Kayboolmuşsun sen sevgiyi değil ayrılıkların esiri olmuşsun sana mutluluklar ve ayrılan dunyaların arasında sadece oyuncak olmanı diliyorum

Bir Şarkı Gibi Hergun Adını Soylerken hayata Şimdi Nefretim Oldun Soyluyorum Seni geceleri Yıldızlara, Cık Git Hayatımdan Affedilmeyeceksin Artık benim Dunyamda

Seninle Biz Hep Sahte Kışları iLkbahar Sanmışız Aslında Biz Seninle Her Kış Kendimizi Kandırmışız ve biz hic bir zaman ilkbaharı yaşamamışız, sadece ayrılığın adını yazmışız!

illegal bir aşk hikayesiymiş bizimkisi yasak ve tehlikeli! Ben Seni Sevmiştim Ne Yasak tanırdım bu Sevgide Nede tehlike Sadece Seni Sevmiştim Artık yasaksın Gozlerime

guvenim kalmadı aşklara, guvenim kalmadı senin gibi yalan insanlara, ses ve sadece dinle! nefret ediyorum senden birdaha yaklaşma gozlerime uzak dur benden ve kalbimden!

gecenin Boş Soğuklarında Ağlattın beni her Gozyaşımda Beddualarım Gizli Her Haykırdığımda Sadece Sana Olan Nefretim olucak Unutma!

Sen Sadece Gulmeyi Değil Ağlatmayıda Oğrettin bana Sen Sadece Sevgiyi Değil nefreti yaşattın bana Garip Hayatımda!

Ayrılıcaktı Madem Ellerimiz neden birleştik Biz? Madem gidicektin Soylemeden neden Gozgoze geldi Gozlerimiz! Hadi Cevap ver Korkak Kacmakla Avut Kendini Serseri!

Guzelliğine Guvenme yalan olucaksın gunun Birinde, Herkeze Guvenme Onlarda Gidicek beni Bıraktığın Gibi Gunun Birinde Kalacaksın ozaman Anlayacaksın Sozlerimi Ağlayacaksın ihanetinin bedelini cekeceksin her nefesinde!

Nereye Gidersen git beddualarımla Nefes Almayı Oğreneceksin, Nereye Bakarsan bak bana yaptığın yanlışları tek tek goruceksin Ya Kendini Yada Vicdanını olduruceksin Ancak ozaman hayatını resetliyeceksin!!!

Sadece Seni kaybetmedim ben hayatımıda kaybettim Sayende! Sadece Gulmeyi Unutmadım Ağlamayla Barıştı Gozlerim Hayatı ve Yalan Aşkları Suluyorum Artık Hayata Değil Senin Gibi Birine Ağlıyorum ve Lanet Ediyorum

Bitirmek Değil Artık oldurmek icin izliyorum seni! Sen hayatımı Alt ust Ettin bende Hayatını Darmadağın Edceğim Hayata yeminliyim!

Üst Alt