ahdım olsun 1549092690 1549092690 ahdimolsun5c55475727ef7ahdimolsun5c55475727ef7 http:img406imageshackusimg4063941ghfghg5ylss8 Aldanmam bundan böyle qözlerine hayır hayır inanamam! Kandıramazsın ufak yüreqinle! Aldatamazsın başka yüreklerle! Ekleyemezsin başka bir yürek yüreqime! Hayır hayır aldanmam artık qözlerine laf ver bana! Laf ver bu aşkı unutmayacaqına! ßitti mi dersin aldanır mısın yahut aldatır mısın? Karar ver bukadar deqişken olamazsın! Kıyamet kopacak hadi tut elimi Hadi son kere istediqimi ver! Gözüm açık qitmeyeyimHadi tut elimi! Yoksa düşeceqim, yahut kıyamet kopmadan qideceqim Yahut… Aldanır mısın yalanlara ? ßitiş düdüqü caldıqında oysaki daha yolun başındaydım benİpe yakında olacak olan sendin, senin icin bitmişti, sen qaliptin! Yorulmuştum ben koşmaktan YalanKaybedince böyle yalan atarmış insan! ßitmesin istemiştim sadeceYürüdüm az kalsın! Sindire sindire ßiraz daha uzun sürsün istemiştim oysaki amacım kötü deqildi Ne var yani yürümek de mi yasaklanmış oldu güya! ßen bitmesin diye cabalarken, bir baktım ama sona varmışsın sen OlsunYoruldum derim bende palavra sıkmaya alıştım zaten ! ßir keşkeye daha dayanacak qüc değil kalbimde Hayır hayır aldanmam bundan böyle qözlerine! Kanmam yalan sözlerine! Amayinede laf ver sen Yemin olsun unutmayacaqıma dair sana, seni,sonsuza…… ßen,yaramaz bir cocukken, aldanmışım kahpeliqe daha temizken! ßembeyaz kalbim daha kücükken kirlenmiş anlıyacaqın alışılmış beden! Aldanmam artık qözlerine, aldanamam Katlanamam artık anla unutamam! Afacan bir cocuqa yakışmaz usturuplu oturmak Yakışmaz abayı yakmak! ßana sen yakışmazsın işte anla! Kekeliyorum bak haykırırken sevdamı! Hece hece Kıstım sesimi kimse duymasın diye! Aldanmam bundan böyle qözlerine söz ver bana! Laf ver bu aşkı unutmayacaqına! Ahdım olsun yar, döneceqim sana ! alıntı