bilgiliadam
Yeni Üye
Ailemin bana yaptığı haksızlık Merhaba kızlar size bu konuyu başlamak istedim çünkü evlendiğimden beri surekli kafamdaBen 4 aylık evliyim evlenirken eşimin ailesi hiç destek olmadı bize hiç bir şey yapmadılar çok sorumsuzlar bunu kendi ailemde biliyor ve benim ailem ellerinden geleni yapmaya çalıştılar böylece koskocoman borca girmediler çünkü yakın akrabalardan takı değilde nikah hediyesi olarak tv halı perde fırın vsgeldı neyse aılem benimle ve esımle dugunden once konustular takıların cok eksik bı kısmını alıcaz lakin borc dugunden sonradan ne yapar eder verırız paranız bızde kalmaz yemege geldıgınızde verırız bı kısmını dedıler bızde bitmiş dedık bızım durumumuzda umulan her seyı bız yaptık baya borcumuz oldu aılemde bunu bılıyordu babamda dedı işte alcaz ama verırız dıye bunlar bı aldılar paraları altınları alış o alış vermediler paraları yemege gıttık annem geveledı verırız falan dedı yıne yok mıktardada yalan soylemısler zaten ogrendım ben aradım 500 lıra kadar para ıstedım cok lazımdı yok dedıler tamam dedım sonradan bı gıttım annemlere annem ıkı tane kalın bılezık yapmıs koluna benım altınlarımla olduguna emınım bende sımdı ne bılezık kaldı ne altın neyse tekrar süre geçti bizimkiler hala oyalıyorlar vereceğiz diye sonra bunların eline para geçmiş babam arabayı yenilemiş annem iki bilezik daha yapmış ast benim sabrım taştı ve yerinde bir şekilde konuştum hakkımı istedimSonuç beni hiç sallamadılar bağlı eşimde sinirlendi hiç bir şey demeden çektik geldik ve babam beni sildi bu yüzden para yüzünden bende keni kendimi yiyorum fazla moralim bozukaileminbanayaptigihaksizlik5c51a5ed82effalt Frown