bilgiliadam
Yeni Üye
Ajdar şahdamarım şarkısı sözü Ajdar Şah Damarım şarkı sözü Ajdar şahdamarım şarkısı sözü Ben hemen şimdi Ajdar'ın Şahdamar adlı şarkısının bir misafirimizin ricası üzerine öğrendim araştırdım ve dinledimajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38d524epngalt ajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38d524epngalt Şüphesiz idinlemenizi nasihat ederim, olur ya stresliyseniz isyanlardaysanız mutlaka dinleyin çünkü şükredeceksinizajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38d524epngalt ajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38d524epngalt Uzun lafın kısası Melek'lerim kendine olan özgüveniyle beni kendine hayran bırakan hiperstar Ajdar'ın şah şah şahh dam dam dam ar ar arrr şahdamar şarkısının sözleri bu yazımızdaajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38d524epngalt ajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38d524epngalt 1549249076 1549249076 ajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38ed6bbajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38ed6bbajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38ed6bb şahdamar, şahdamar, şahdamar ajdar, ajdar, ajdaaaarrrrrrrrajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38f18fcalt Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Şahdamarımsın candamarımsın Anla bundan böyle tek aşkımsın Hayatımın tek pınarısın Şah şah şah dam dam dam ar ar arrrr şahdamar şahdamar Ajdar, ajdar, ajdaaarrrrr Sahipmisin ama sen bana Neden canım demiyorsuna eksik anla sana nasıl kulaç açtım adım adım gel Arkandayım arkanda Sen nerdesin sevgilim Şah şah şah dam dam dam ar ar arrrr şahdamar şahdamar Ajdar, ajdar, ajdaaarrrrr Yağan yağmurdan sonra çıktım geldim Yedi gün yedi gece Allahtan istek diledim Şahdamarımsın sen benim nasılsın Böyle bakan birinden hasar gelmez dediler inan hem sevindim hemde seni daha çok sevdimmm Şahdamarımsın şahdamarımsın şahdamarımsın kiii Şahdamarımsın şahdamarımsın Candamarımsın kiii Şahdamarım tuttu Çek üzerimden bu kara bulutu Aşka susadık senle Şahdamarımsın sen benim Candamarımsın canım ciğerim Hiçbir işe haylaz Ne arter, ne toplardamar Nede aort damarı Şahdamarım olmasa Hey Heey hoşgeldin yeni yaşam Selamlama olsun kıskananlara inat Sora sora bağdat bulunur derler Nasılsın Cümbür Cemaat seni merak eder durur Sen arayınca kılcal damarlar ne oysa Şahdamarım titrer Cep telefonum öter Şah şah şah dam dam dam ar ar arrrr şahdamar şahdamar Ajdar, ajdar, ajdaaarrrrr Hiççbir