Ana sayfada “Kartlar” menüsü altında görüntülenen kredi kartınızın üzerine tıklayın. İsterseniz “Tümünü Gör” seçeneğine tıklayarak diğer kartlarınıza da ulaşabilirsiniz. Açılan ekranda sağ alt köşede yer alan yeşil “Menü” ikonuna tıklayarak “Hesap Ekstresi” adımından görüntülemek istediğiniz ekstrenizi seçin.
Banka hesap özeti nasıl alınır?
SMS yoluyla e-Hesap Özeti talimatı vermek için, EKSTRE yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 4454'e SMS atabilirsiniz. Hesap Özetlerinizin doğru adrese gönderilmesi için, bankamızda kayıtlı e-posta adresinizin güncel olduğundan emin olmalısınız.
Akbank Kurumsal hesap ekstresi nasıl alınır?
Ekstre Talebi Ekstre taleplerinizi Şubenizden gerçekleştirebileceğiniz gibi, Akbank İnternet Kurumsal ve/veya 444 25 25 Akbank Telefon Şubemizden de yapabilirsiniz. Üstelik talebiniz sırasında yaratacağınız farklı rumuzlarla; ekstrelerinizin takibi kolaylaşır.
Akbank Hesap işletim ücreti ödememek için ne yapmalı?
AKBANK HESAP İŞLETİM ÜCRETİ KESİLMEMESİ İÇİN NE YAPILMALIDIR? Akbank vadesiz hesap işletim ücreti en az 2 tane otomatik fatura talimatı veren bireysel müşterilerden alınmaz. Ancak banka hesap işletim ücreti talep edilmemesi için talimatı bulunan iki faturanın da 5 ay süre ile düzenli olarak ödenmesi gerekmektedir.
Ziraat Bankası hesap ekstresi nasıl alınır?
Bu bilgilere erişmek için öncelikle yapmanız gereken, telefonunuzun SMS bölümüne giriş yapmaktır. Ardından mesaj bölümüne KKESKTRE yazıp boşluk bırakıp, KREDI KARTI SON ALTI HANESI (sayıyla) yazıp, 4747'ye SMS göndermektir.
Ziraat banka ekstresi nasıl alınır?
Kredi kartı ekstre bilgilerinizi İnternet Şubesi, Mobil Şube, SMS Bankacılığı, 444 00 00 – 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi, ATM'lerimiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Kredi kartı ekstrelerinizi e-posta olarak da gönderilmesini talep edebilirsiniz.
Banka hesap özeti nasıl alınır Ziraat?
Bu bilgilere erişmek için öncelikle yapmanız gereken, telefonunuzun SMS bölümüne giriş yapmaktır. Ardından mesaj bölümüne KKESKTRE yazıp boşluk bırakıp, KREDI KARTI SON ALTI HANESI (sayıyla) yazıp, 4747'ye SMS göndermektir.