E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Ara 2023 #1 Akıtma Tanımı İçin Malzemeler 3,5 su bardağı süt 1 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karbonat Aldığı kadar un Akıtma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün materyalleri uygun bir kaba alıyoruz. Unu yavaş yavaş ekleyelim. Çok katı bir hamur olmasın. Güzelce çırpalım. Tavayı biraz yağlayalım. Isıttığımız tavaya bir kepçe döküp, yaydıralım. Altı piştikten sonra çevirelim. Öbür tarafını da birebir halde pişirelim. Çıkardıktan sonra üstüne margarin surelim. Ben bu ölçülerden 9 adet akıtma elde ettim. Afiyet olsun ❤. Akıtma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Akıtma Tanımı İçin Malzemeler 3,5 su bardağı süt 1 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karbonat Aldığı kadar un Akıtma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün materyalleri uygun bir kaba alıyoruz. Unu yavaş yavaş ekleyelim. Çok katı bir hamur olmasın. Güzelce çırpalım. Tavayı biraz yağlayalım. Isıttığımız tavaya bir kepçe döküp, yaydıralım. Altı piştikten sonra çevirelim. Öbür tarafını da birebir halde pişirelim. Çıkardıktan sonra üstüne margarin surelim. Ben bu ölçülerden 9 adet akıtma elde ettim. Afiyet olsun ❤. Akıtma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı