Son Konu

Aklımdan Atamıyorum Onunsa Umrunda Yok

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Bayram tatilinde edirneye gittim orda yakın bi arkadaşım var yani akrabanın kızı onunla 17 18 yıl daha sonra ilk kere tanıştım ailelerimizin pek yakın olmasına rağmen geçen yıl tanışmıştık bi 2 gün görüştük sonradan 1 sene geçti işte geçenlerde gittim yanında epey süre geçirdik ablaları falan var onlarlada aram mükemmel kardeşleri gibiyim lakin esma ile aram bi farklı yani esmanın ablaları falan beni kardeşi gibi görüyolar ve fazla seviyolar bende öyle gittiğimde beraber gezdik defalarca

Esma ile iyi vakit geçiriyodum fakat süre geçirdikçe ona karşı bi hayranlığım başladı hoşlanmaya başladım yani hiç ummazdım böyle olcağını işte edirnede falan otobüse bindiğimizde hep yakındık bi ara uyur gibi oldum erken gitmiştik herkes uyuyodu ablaları falan ansızın omzumda başını hissettim o lahza yaşadığım heycanın bi tarifi değil epey öyle kaldım sabit durdum rahatsız olmasın diye bi vakit daha sonra bende başımı onun başına koydum harikaydı diyebilirim yani ben bu derece heycanlancağımı düşünmemiştim o sırada mp3 dinliyoduk kulaklğın biri bende diğeri onda

ablası geldi mp3ü aldı yani kulak vermek için bizi bozmak için değil o sırada kalktı ansızın kendi koltuğuna gömüldü öteki tarafa içten kesti en ince ayrıntısına kadar ilişkisini yani neyse indik otobüsten bi yere kadar epey iyiydik defalarca yakındık

Bir süre sonra buza dönüştü bana aleyhinde yani ben o kadar hissettim yani yanıma gelmiyodu gelince uzaklaşıyodu moralim çok bozuldu ertesi günde o kadar olunca akşam çektim kenara konuştum neden böyle yapıyosun dedim bişey yok falan dedi yani ben ona çok bedel veriyorum lakin aynı değeri göremiyorum açıkcası yanına olduğumda onun için benden iyisi yok fakat ben yokken arayıp sormuyor yani ilgili yok ben beğeni faslını geçtim sadece ilgili olmasını istiyorumBenden soğuyunca 2 gece uyuyamadım

Beniumursamasını istiyorum nasıl yapıcam bunu veya yapmam gerekir mi o bukadar önemsemezken benim bu kadar uğraşmam doğrumu herkese teşekkür ederim

Üst Alt