Eğer evleneceğiniz doğru insanı arıyorsanız: Akrepler ideal eş bulma şansı eylul başı gibi gorunuyor
Bu yıl yalnız olanlar; bencil hareket etmeniz,ben boyle istiyorum duruşunuz,beni seven boyle sevsin,kimsenin peşinden koşamam tarzınızdan kaynaklı kısa sureli ilişkiler yaşanacakEğer birlikteliğinizin uzun soluklu olmasını yada ileriye taşınmasını istiyorsanız biraz kendinizden odun vermeniz gerekecek
Evliler icin ufak tefek tartışmaların,yakın akrabalardan kaynaklı surtuşmlelerin yaşanması olasıBu tartışmaları uzatmadığınız biraz alttan aldığınız surece can sıkıcı bir boyuta taşınmayacaktırBu tur tartışmalara huzursuzluklara dikkat etmeniz gereken aylar nisan ve kasım ayları olacak bu donemlerde tartışmaları buyutmemeye ozen gosterin
Temmuz sonrası donemde bazılarınızın iş seyahatinde tanıştıkları birine akılları takılabilir,maceraya atılmadan once elinizdekileri kaybetme riski olduğunu unutmayın ve ona gore hareket edin
Hakimiyeti elinizde tutmak, onaylanan taraf olmak istediğiniz doğru ancak aşk icin eğilmek gerekiyorsa ve buna taraf değilseniz kısa soluklu ilişkiler devam edecek demektir Nisan mayıs gibi bulunacağınız kalabalık bir davette karşılaşacağınız birinden etkilenebilir ve bu kişi ile inişli cıkışlı uzun bir zaman kafanızı meşgul edecek bir ilişki yaşamanız olası Eylul gibi hayata,aşka bakış acınızı gozden gecirerek icsel bir yuzleşmede bulunmanızı gerektiren gelişmeler olabilir