2019 Akrep Burcunun Yıllık Yorumu
Akrep Burcu 2019 Yıllık Yorumu
2019 yılı Akrep Burcu Yorumlar; Yeni yılda Akrepler icin yeni bir zaman başlamak uzere, şu anda aslında kendilerini iyi hissediyorlar fakat bakış acılarını değiştirmeye zorlayan olayların meydana geldiği bir surec icinde bulunuyorsunuz İsteklerinizi ortaya koyarken başka duygular başkalarının fikirleri, başkaların duyguları sizi rahatsız edebilir veya cok fazla detay cok fazla ayrıntılı duşunebilirsiniz Ayrıntıları buyutmeyin ayrıntıların icinde kaybolmayın var olan durumu butun olarak ele alın cunku aslında detayları gorebilecek durumda olmak buyuk bir şans ve fırsatlar detayların icinde gizlidir Fakat takılı kalırsanız bir tane detaya o zaman da şansı şansızlığa donuşturursunuz unutmayın ve tam da şu sıralarda fırsatların karşınıza cıktığı bir donemde bulunuyorsunuz Şansınızın yukseldiği bir donemdesiniz ustelik enerjiniz de giderek yukseliyor ve yapabilme gucunuzu icinizde hissedeceksiniz Yapmak icin harekete gecebilirsiniz Gercekleştirmek icin harekete gecebilirsiniz
2019 Akrep Burcu Yıllık Yorumu
Ozellikle Kasım Aralık donemi duygularınızın ve isteğinizin kuvvetli olacağı bir donem Evet, Ocak ve Şubat donemi aslında Mars geri gitmeye başlayacak ozellikle burcun 2 ve 3 on gunluk devresinde doğanlar aslında tam 3 10 gunluk demek cok doğru değil ama 3 10 gunluğun başında doğmuş 2 ve 1 on gunluk devrede doğmuş Akrepler bu geri giden Marstan etkileniyorlarO yuzden de bu Temmuza kadar gecen donem akreplerin 2 ve 3 on gunluk devresinde doğmuş olanlar icin aslında bir fırsat zamanıdır bir guc, guc gerektiren işleri yapabilecek kuvveti kendinizde hissettiğiniz bir zamandır Bu zamanı iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum Saygı cevrelerini karşınıza almamanızı tavsiye ediyorum bu arada ve daha once sizde saygı uyandıran kişiler artık saygısını kaybediyor Ve başka duygu ve başka değerler ve siz onemsemeye ve saygı duymaya başlıyorsunuz Aslında cok guzel fırsatlarla karşılaşacağınız bir donem icine giriyorsunuz Ve ozellikle Mars sizin icin ilginc bir zamandır
2019 Akrep Burcu Yıllık Yorum
24 Mart'tan itibaren Nisan donemi hem eski projelerinizle ilgileneceksiniz, eski dostlarınız, eski arkadaşlarınızla karşılaşacaksınız ve unuttuğunuz ya da cok fazla onemsemeyip geri bırakmış olduğunuz işlerinizi işte şimdi yapmaya başlayacaksınızBu arada karamsar duygulardan ya da yanılmak ya da yanlış yapmak gibi karmaşık duygular artık sizin icin bitiyor ve artık sezgilerinize guvenmeye başlayabilirsiniz Bu donem icinde ve ozellikle de Hazirandan itibaren aslında Mayıs donemi sizin icin enteresan bir donem olacak ama bu arada cok fazla dağılabilirsiniz yani detaylar ve ayrıntıların icinde cok fazla dağılma ihtimaliniz var ve karşınıza cıkan fırsatları cok fazla kovalamayacaksınız Ama buna karşılık Hazirandan itibaren Temmuz Ağustos sizin icin daha hareketli daha aktif olacağınız bir donem başlayacak
2019 Akrep Burcu Yıllık Yorumu
Temmuz doneminde aile bireyleri arkadaşlarınız efendim bir takım projelerle ilgili bazı değişiklikler ve karışıklıklar ortaya cıkabilir Ozellikle organizasyonlar konusunda tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum Organizasyonlarda ortaya cıkan karışıklıkları cok fazla buyutmeyin, tartışma ortamlarından uzak durun gereksiz tartışmalara girmeyin Sonradan uzuleceğiniz herhangi bir soz ve davranışta bulunmamaya ozen gosterin cunku geri giden Merkur Aslan burcunda 15 Temmuz gunu geri giden Merkur sizi etkileyecek Ozellikle burcun 2 ve 1 10 gunluk devresinde doğanlar bu Temmuz Ağustos doneminde fikirlerini belki değiştirecekler Dikkat gerektiren konularda tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum Ve kararlarınızı değiştirmek icin aceleci davranmamanızı tavsiye ediyorum
2019 Akrep Burcu Yıllık Yorum
Kasım onemli bir zaman sizin icin yalnız bu arada Eylul donemi yani Ağustos sonu Eylul ve Ekimi 8 Ekime kadar gecen donem Akrepler icin beklentilerin arttığı bir donemdir Kendinizi tahammulsuz hissedebilirsiniz cok sabırsız, aceleci ve hızlı hareket edeceğiniz bir donem enerji fazlanızı seyahatler veya spor yaparak akıtın benim tavsiyem bu arada beklentiniz cok artacak cok buyuk beklentiler icine girdiğiniz zaman buyuk bir gerilim ortaya cıkar Şayet olabilecekleri olabildiği kadar beklerseniz yani olabileceklerin ustunde beklenti icinde bulunmazsanız o zaman projelerinizi gercekleştirebilirsiniz, yapabilirsiniz yoksa olabilecek şeyler de olmaz Benim size tavsiyem bu donem makul olursanız gercekten isteklerinizi gercekleştirecek koşullar meydana gelecek cunku istekleri gercekleştirmek icin guc gerekir ve sizin kendinizi cok guclu hissedeceğiniz bir donemdir bu donem Şayet gucunuzu ortaya koyamazsanız o zaman da hasta olursunuz ben size soyleyeyim
Sağlığınızı sağlık sorunları yaşamak istemiyorsanız o zaman fizik guc gerektiren calışmalar yapın enerjinizi gorunur bir şekilde ortaya koyun ve istekleriniz her ne ise bunları gercekleştirmek icin harekete gecin o zaman da başarılı olacaksınız Ve Ekimden itibaren Ekim Kasım Aralık burcun ilk gunleri doğanlar icin kendilerini onemsemeye başladıkları bir surec icine giriyorlar Ciddi şeyler yapmak isteyecekler belki ortaklık, evlilik gibi konular gundeme gelebilir Sezgileriniz yukselecek hayallerinizi gercekleştirebilecek mumkun olabilecek bir donem başlıyor sizin icin Bu arada burcun 121314 Kasım gunlerinde doğmuş olanlar evet tedbirli olmalı cunku sizin icin yeni bir donem başlayacak Buyuk bir değişim donuşum sureci icine giriyorsunuz 13 Kasım itibari ile
Yasemin Boran
2019 Yıllık Burc Yorumları