Son Konu

Aksırmak

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Şupheli şeylerin acığa cıkmasına, Sıkıntıda olanın bundan kurtulmasına, fakir icin yardıma, insanlardan gelecek dunyalık yardıma, borclunun borcunu odemesine, Birinin aksırdığını ve ona 'Yerhamukellah' yahut 'Cok yaşa' dediğini gormek insanlara yardım ettmeye ve bundan sevap kazanmaya delalet ederRuyada aksırmak, hapşırmak gibi şeyler goren kişi goze gelmiş demektirRuyada aksirmak uyari ile yorumlanir Ruyanizda sik ,sik aksirdiginizi gormek, tasarladiginiz bir isi yapmak icin iyi dusunmeniz gerektigine bir uyaridir Yaninda bir baskasinin aksirmasi o kimsenin iyi bir yolda olmadigini gosterir Bir baska rivayete gore de, aksirik kotu bir haberle de tabir olunur Bir rivayete gore; aksirmak kanaattir Ruyada aksirdigini goren Allahu Tealaya cok hamd eder ve Onun rahmetine nail olur Aksirmak bazi bilginlere gore, hastaliktan sifaya, uzun omre delalet eder Bir biri arkasindan bir kac kere aksirdigini goren, cok yasar Bir hasta ruyasinda arka arkaya aksirdigini gorse, iyilesir Saglam bir adamin aksirdigini gormesi onun hasta olmasina isarettir Bir baska rivayete gorede: Ruyada aksirmak, suphe edilen seyin aciklik kazanmasina isaret eder Ruyada aksirmak, hasta icin olume veya kendisini muzdarip edecek , kedere isaret eder Ruyada aksiran kimse sikinti icinde ise kurtulur, fakir ise, kendisine yardim edilir Eger ruya sahibi borclu olursa, bocunu odemeye calisir Eger nezleli ise, kurtulur Bazen aksirmak nezleye isaret eder Ruyada aksirmak, suphe edilen seyin vuzuha (acikliga) kavusmasina delalet eder Ruyada aksirdigini goren kimse, suphelendigi bir seyi kafi olarak bilir Ruyada aksirmak, hasta icin olume veya kendisini muzdarip edecek kedere delalet eder Ruyada aksiran kimse sikinti icinde ise kurtulur, fakir ise, kendisine yardim edilir Cunku aksiran kimseye

Üst Alt