B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Alay Marşının sozleri Alay Marşı Annem beni yetiştirdi Bu vatana yolladı Al sancağı teslim etti Allaha ısmarladı Arş arş arş ileri marş ileri Turkun askeri donmez geri Boş oturma calış durma Hizmet eyle vatana Sutum sana helal olmaz Saldırmazsan duşmana Arş arş arş ileri marş ileri Turkun askeri donmez geri Yastığımız mezar taşı Yorganımız kar olun Biz bu yoldan doner isek Namus bize ar olsun Arş arş arş ileri, marş ileri Turkun askeri donmez geri
Alay Marşının sozleri Alay Marşı Annem beni yetiştirdi Bu vatana yolladı Al sancağı teslim etti Allaha ısmarladı Arş arş arş ileri marş ileri Turkun askeri donmez geri Boş oturma calış durma Hizmet eyle vatana Sutum sana helal olmaz Saldırmazsan duşmana Arş arş arş ileri marş ileri Turkun askeri donmez geri Yastığımız mezar taşı Yorganımız kar olun Biz bu yoldan doner isek Namus bize ar olsun Arş arş arş ileri, marş ileri Turkun askeri donmez geri