bilgiliadam
Yeni Üye
Aldatma Sozleri
Aldatma Sozleri kısa
Aldatma Sozleri
Sana Harcadığım Zamana Lanet Verdiğim Değer Haram oLsun
Herşeyden vaz gectim Sen Beni Aldattın ya Ben işte şimdi Bittim
bakma Artık Arkana Yolun Acık Olsun Adın ihanet Olsun
Aldatılcak kadar uzmedimki Seni Nefret edicek kadar Aldattın beni!
fazla Değer Vermiceksin Karşındakine guvenip ihanet ettirmiceksin kendine!
seni sevdim beni sevdiğin icin sana taptım beni birazda olsa yuksek gorduğun icin eh be vijdansız nerden bileyim beni aldatacağını lanet olsun lanet o sana şimdi allahından bul
Aldattın ya işte Şimdi Sana gule gule
Unutma Gun Gelir Devran Doner Arasın Bu Beni Başkasında Bulamazsın Aynı Aşkı başkasında!
Hayatta kimse icin aglamaya degmez Aglamaya degenler zaten aglatmaz Birgun aglaman gerekirse basini dik tut ki Gozyaslarin seni aglatan kisi kadar alcalmasin
BENİ ALDAT AMA KENDİNİ ALDATMA
kenardan be geceyim yol senin olsun ben zehir iceyim su senin olsun bir tane sewgili bulmuşsun hayırlı olsun bir tanede bende war haberin olsun
HAYATTA KİMSEYE DEĞERİNDEN FAZLA DEĞER VERME CUNKU HAYAT ACIMASIZDIR İNSANLAR İKİ YUZLU
NEDEN GİTTİN GOZBEBEĞİM SENİ COK SEvMİŞTİM SANA DEĞER VERMİŞTİMBEN SENDEN OĞRENDİM YANLIZLIĞI!
Kır Kalbimi Gonlun Olsun, Al Herseyim Senin olsunSimdi Baska Kollardayim, Buda Sana KAPAK OLSUN
Ben Aldatılsamda Gururumla Cıktım Yola, Sen Beni Aldatsanda Gururun Ayaklarımın Altında
Aldatılmak Varsa Aşk da Butun İhanetler Başlar Yavaşca
beni Seni ihanet icin aldatmak icin sevmedim, Seni Butun ihanetlerden Adiliklerden korumak icin sevdim Aşkım
Ne Aldatmak Yakışır Bana Nede Aldatılmak Yakışır Benliğime
Aldatma Sozleri kısa
Aldatma Sozleri
Sana Harcadığım Zamana Lanet Verdiğim Değer Haram oLsun
Herşeyden vaz gectim Sen Beni Aldattın ya Ben işte şimdi Bittim
bakma Artık Arkana Yolun Acık Olsun Adın ihanet Olsun
Aldatılcak kadar uzmedimki Seni Nefret edicek kadar Aldattın beni!
fazla Değer Vermiceksin Karşındakine guvenip ihanet ettirmiceksin kendine!
seni sevdim beni sevdiğin icin sana taptım beni birazda olsa yuksek gorduğun icin eh be vijdansız nerden bileyim beni aldatacağını lanet olsun lanet o sana şimdi allahından bul
Aldattın ya işte Şimdi Sana gule gule
Unutma Gun Gelir Devran Doner Arasın Bu Beni Başkasında Bulamazsın Aynı Aşkı başkasında!
Hayatta kimse icin aglamaya degmez Aglamaya degenler zaten aglatmaz Birgun aglaman gerekirse basini dik tut ki Gozyaslarin seni aglatan kisi kadar alcalmasin
BENİ ALDAT AMA KENDİNİ ALDATMA
kenardan be geceyim yol senin olsun ben zehir iceyim su senin olsun bir tane sewgili bulmuşsun hayırlı olsun bir tanede bende war haberin olsun
HAYATTA KİMSEYE DEĞERİNDEN FAZLA DEĞER VERME CUNKU HAYAT ACIMASIZDIR İNSANLAR İKİ YUZLU
NEDEN GİTTİN GOZBEBEĞİM SENİ COK SEvMİŞTİM SANA DEĞER VERMİŞTİMBEN SENDEN OĞRENDİM YANLIZLIĞI!
Kır Kalbimi Gonlun Olsun, Al Herseyim Senin olsunSimdi Baska Kollardayim, Buda Sana KAPAK OLSUN
Ben Aldatılsamda Gururumla Cıktım Yola, Sen Beni Aldatsanda Gururun Ayaklarımın Altında
Aldatılmak Varsa Aşk da Butun İhanetler Başlar Yavaşca
beni Seni ihanet icin aldatmak icin sevmedim, Seni Butun ihanetlerden Adiliklerden korumak icin sevdim Aşkım
Ne Aldatmak Yakışır Bana Nede Aldatılmak Yakışır Benliğime