Ali Güven Şayet De Bendim Akor Em G F Şarkılar sustu, sustu tüm şehir benzeri Dm F Em Kara bir üzüntü sardı yolları Em G F Benle dertli martılar bile gitti Dm F Em Beni dinleyen kimse kalmadı Dm F Am Sen uyurken ben o uzun saatlerde F Em Konuşup durdum kendi kendimle Dm F Am Uzayıp dışarı giden öldüren bu sürgünden F Em Sana gelmedim dur dedin diye Em F Mutlu oldun mu gitti?in yerde Dm Em Ağlamaklı gözlerin güldü mü şu anda Em F Yahut gönlünde ta derinlerde Dm Em Bitmez Tükenmez birşey kaldı mı derhal Em Am Hiç düşündün mü G Bir gece vakti F Duyduğun o ses Dm Em Belkide bendim Em Am Hiç düşündün mü G Boş sokaklarda F Gördüğün gölge Dm Em Olur Ya de bendim Bu Gece Bu Gece Ali Güven Em F Em Sorma herşeyi zorladım aramıyor F Em Gönlüm onun gibi bulamıyor F Em Takılıp kalmış o yasaklara F Am İleri uçlara varamıyor fakat G Ben ona yanmışım F E Olmadı yanlışımBilemiyor Am G Nasıl olsa onun esiri olmuşum F Em Aşkınla sarhoşumGöremiyor Am Bu gece gelmeyin hiç üstüme G F Bana zaten olmuş olan G F Tasa gelir her zaman dertler üzerine Dm Em Bulamam kendimi zaman zaman