B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Almanca Aşk Sozleri ,Almanca Sevgi Sozleri ve Anlamları, Aşk Sozleri Almanca,Almanca Aşk yazıları imagesalmancaasksozlerianlamlariile5ad9a8b309bbd Ch Will İmmer Bei Dir Sein Her Zaman Yanında Olmak İstiyorum Konnen Wir İmmer Zusammen Sein Omur Boyu Beraber Olabilirmiyiz İch Will Nur Deine Liebe ''Senden Sadece Sevgini İstiyorum'' Ohne Dich Kann İch Nicht Sein Ben Sensiz Olamam Ohne Dich Kann İch Nicht Leben Ben Sensiz Yaşayamam İch Werde Dich Nie Vergessen Seni Hic Unutmayacağım İch Liebe Dich, Weisst Du Das? Seni Seviyorum, Biliyormusun? Diese Welt İst Schon Mit Dir Bu Dunya Seninle Guzel''
Almanca Aşk Sozleri ,Almanca Sevgi Sozleri ve Anlamları, Aşk Sozleri Almanca,Almanca Aşk yazıları imagesalmancaasksozlerianlamlariile5ad9a8b309bbd Ch Will İmmer Bei Dir Sein Her Zaman Yanında Olmak İstiyorum Konnen Wir İmmer Zusammen Sein Omur Boyu Beraber Olabilirmiyiz İch Will Nur Deine Liebe ''Senden Sadece Sevgini İstiyorum'' Ohne Dich Kann İch Nicht Sein Ben Sensiz Olamam Ohne Dich Kann İch Nicht Leben Ben Sensiz Yaşayamam İch Werde Dich Nie Vergessen Seni Hic Unutmayacağım İch Liebe Dich, Weisst Du Das? Seni Seviyorum, Biliyormusun? Diese Welt İst Schon Mit Dir Bu Dunya Seninle Guzel''