Son Konu

Anlamlı Babalar Günü Sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Manalı Babalar Günü Sözleri 2019 Haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanan babalar günü için birbirinden manalı en hoş babalar gününe özel sözleri sizler için bu yazımız da paylaşıyoruz 52684 52684 anlamlibabalargunusozleri20195c55501238bfcanlamlibabalargunusozleri20195c55501238bfc 402 535 babalargunumesajlarisozleri2019jpg52684 Anlamlı Babalar Günü Sözleri 2019 babalargunumesajlarisozleri2019jpg52684 Anlamlı Babalar Günü Sözleri 2019 Sen olmadan ben katiyen varolamam baba Seni seviyorum Babalar günün kutlu olsun canım babam Aslan babam, babalar günün kutlu olsun… Hayatın anlamı ve bütün güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam Babalar günün kutlu olsun… Kalbi sevgi dolu, iyi huylu, eli açık, nazik, kucağı sıcak, halden anlayan, şefkatli Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım… Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak yaşam ve alınacak nefes olan sevgili babam İkliminden tasasızlık, sevginden yiğitlik ve gözlerinden tutsaklık aldığım günleri hep yaşamak isterim Kollarından daha huzurlu, daha tehlikesiz, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım Babalar günün kutlu olsun Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun… Sen dünyanın en iyi babasısın Seni çok seviyorum canım babam Babalar günün kutlu olsun babacım Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla her zaman yanımdaydın, defalarca sığınağımdın Benim için ne dek paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum Babalar günün kutlu olsun Sen güçlü bir çınar gibisin… Arkamı ne vakit sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim… Çünkü bana daima baskı veriyorsun… Babalar günün kutlu olsun… Bana güç verdin, yardım verdin, daima ama tekrar tekrar yanımdaydın, yaşam boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız Lakin gerçi deneyeceğim teşekkür ederim baba Seni fazla seviyorum Üzerine dayanma tohumu takım sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var Seni çok fakat çok seviyorum Babalar günün kutlu olsun Derdimi, neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım Babalar günün kutlu olsun! Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır Babaların en iyisi, bu gün yalnızca senin… Babalar günün kutlu olsun Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne dek şanslı olduğumu daima bileceğim Seni seviyorum canım babacım Baba sevgisini koru O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin sevinç ışığını söndürür “Hz Muhammed (sav) Babam olduğun için mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın… Babalar günün kutlu olsun babacım Sensiz bir babalar günü geçiriyorum ve inan bana, kendimi çok yalnız hissediyor, fazla üzülüyor ve çok üşüyorum… Sen benim arkadaşım, sevincim ve ışığımsın Babalar günün kutlu olsun baba Evimizin güneşi bir tanesine olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde yok her günümdesin Babalar günün kutlu olsun Babalar günün kutlu olsun dünyanın en iyi babası… Farklı hiçbir şeye bu sevgi Ne şiir yeter anlatmaya, ne kalp yeter bunu sığdırmaya Babalar günün kutlu olsun babam… Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle… Kolaylık ve tasa ortağım babalar günün kutlu olsun Canım babam! Varlığın daima yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi Seni seviyorum baba… Ailemin reisi, büyük aşkım Babalar günün kutlu olsun Sevgili babacığım gurbet uzaktan olsa da sevgin öyle yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var Babalar günün kutlu olsun Biricik babama sevgilerimle!… Babalar günün kutlu olsun her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim sevgili babam… Canım babam!… Seni çok seviyorum Babalar günün kutlu olsun babacım Evimizin güneşi bir tanecik babacığıma kucak dolusu sevgiyle… Canım babacığım, sen bizim herşeyimizsin Babalar günün kutlu olsun bir tanecik babacık Birincil adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun Şu Anda ayrım ediyorum fakat babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın Babalar günün kutlu olsun… Evimizin yakışıklısı… Babamız canımız bir tanemiz Bil ama seni hergün daha fazla seviyoruz Varlığınla gurur duyuyoruz Sen bizim herşeyimizsin Babalar günün kutlu olsun Ailen Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini daima üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da daima yüreğim değin yakınımda olan babacığım seni fazla seviyorum Atesın yaktıgından, gunesın hareket ettıgınden, gercegın bır yalan oldugundan kuskulan ama benım senı sevdıgımden katiyen kuskulanma babacıgım, babalar gunun kutlu olsun Koklanacak gül açılacak gonca yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgılı babam ıklımınden tasasızlık sevgınden cesaret ve gözlerınden tutsaklık aldığım günlerı defalarca yaşamak ıstıyorum Gelıncıklerın en sadesıne papatyaların en güzel kokanına güllerın en güler yüzlüsüne babaların en sevgılısıne babalar gününüzü bır kez daha kutluyorum Dünyadakı çıçeklerın en güzelı güldür güllerın en güzelı ıse sen günün kutlu olsun babacığım Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgısını defalarca üzerımde hıssettığım dün de bügün de yarın da daima yüreğım değin yakınımda olan babacığım senı fazla sevıyorum Sen allaha dılenen dılek göklere uzanan ellerımsın sen gözümden süzülen yaş düşüncem hasretımsın Sen açıklamak ısteyıpte anlatamadığım, kelımelerle ıfade edemedığım bırıcık babamsın Fazla sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, Babalar gününü kutlarım Sen güllere özenme güller sana özensin Üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin Özgürlük değin özel güller dek güzelsin BENİM GÜZEL BABACIĞIM Üstüne tahammül tohumu takım sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM BABACIĞIM Babacığım seni çok seviyorum İyi ancak varsın,iyi oysa yanımdasın,iyi ama babamsın Babalar gunun kutlu olsun… Üzerime dayanma tohumları ekip sevgiyle suladığun gülünün bilmeni istediği bir şey var Seni Fazla Seviyorum Mesafeler ne değin uzun olursa olsun sevgisini daima üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da daima yüreğim kadar yakınımda olan babacığım Seni Çok Seviyorum Sen enerjik bir çınar gibisin Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ama dünyayı bile fethedebilirim Çünkü bana daima zor verirsin Babalar günün kutlu olsun… Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır Babaların en iyisi, bu gün sadece senin Bir adam yaşlandığını anlar, çünkü babasına benzemeye başlar “Gabriel Garcia Marquez Baba sevgisini koru O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını söndürür “HzMuhammed Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam Babalar günün kutlu olsun… tekrar tekrar söylemesem de biliyorum aslinda babamin onu ne değin çok sevdigimi bildigini Ve ben ne dek karisik cümleler yazsam da hepsini desifre edebilecegini Çünkü o benim BaBaM Bana yaptigin dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanin en iyi örnegi olmandir Babalarin en iyisi, bu gün sadece senin Ilk adimlarimi atarken ellerimden tutuyordun Simdi fark ediyorum ama babacigim, ellerimi hiç birakmamissin Babalar günün kutlu olsun  

Üst Alt