Son Konu

Anlamlı Kısa Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Anlamlı Aşk Sozleri 2019

Yureğinin gucu yetmiyorsa kırılan kalbi onarmaya, o zaman ne diye acıyorsun kalbini aşka
Gerataba

Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir kadının son sozu Cunku biri dişlerini doker, diğeri duşlerini
William Butler

Kalbi kırmaya tek bir soz yeter; ama kırılan kalbi tamir etmeye ne bir ozur, ne de bir omur yeter
Bukowski

Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle, sevmediği adamın sadakatı arasında cizilir
Tolstoy

Acı veriyorsa gecmiş; gecmemiş demektir
Murathan Mungan

Ruhunu kaybetmiş bir insanda yaşamın anlamını aramak ne sacma ! Belki de yerin ustundeki cesetler, altındakilerden daha fazla

Birini kotulemeye calışırsan asla amacına ulaşamazsın Cunku, başkasına surmek istediğin camura once kendin bulanırsın

Cevap veriyorum Zamanla herşey gecer diyen akıllılara; Gecen tek şey zamandır anlayan, anlatsın anlamayanlara

Mutlu insanlar; Herşeyin en iyisine sahip olanlar değil, Sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar cok sevenlerdir

Eğer karşındaki kişi kadınsa, yapacağın hamleyi iki kere duşunmen gerekir Cunku o hep bir adım ondedir

Susuyor olmam, acı cekmediğim anlamına gelmez

Sessizce cekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz, Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gun

sarı huzunler dokuluyor bahceme,baharım hic gelmiyor

Biliyorum imkansız aşk bu! Ama hukmedemiyorum kendime “Cunku Yureğim Seni Cok Sevdi!

Hıckırarak ağlayan bir kadının gozyaşları, Ağlatan adamın başına geleceklerinin altına atılacak imzadır
Bukowski

Başın sıkıştığında değil; Sevdiğini anlayıp, mutlu olmayı istediğinde gel ki; Omrumu uğruna harcayayım

Eğer aşk nasıl biteceği bilinmeyen yarım yamalak bir cumleyse hayatında; Uzatmaya gerek yok, noktayı koyup bitirmeli aslında

Bazen arkasına donup bakması gerekir insanın; Nerden geldiğini unutmaması icin
şems tebrizi

Hayatınız kotu bir yola girmişse, unutmayın ; Direksiyondaki sizsiniz!
Longston

Eğer bir kadın yurekten ağlıyorsa, ağlatan onun kalbine ulaşmış demektir

Bilir misin ne zordur severek yaşamak Ona benimsin deyip sarılamamak Ne zordur hep yakın hissedip aslında ondan uzak olmak

Bazen onemli olmamalı gidecek olan yada gelmeyen Cunku bazen, başlaman gerekir her şeye yeniden

Sesini hatırlamıyorum bile; ama soyledikleri hala aklımda

Salak ! Hala kalkmış soranlara ben ayrıldım dersin diyor Oldurduğu yetmiyor ya , bir de intihar susu vermeye calışıyor

Hayatımda edindiğim en buyuk bilgi şudur: Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, kimse yardım edemez

Bakmayın etrafımda cok insan dolandığına ; Sırılsıklam yalnızım aslında!

Unutamadığın kişi, daima senden uzakta olandır

Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma; seversen hep kalbinde olurum,nefret edersen hep aklında

Su gibi akıp gecerdi hic gecmeyecekmiş gibi duran zaman, beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer

Sende, ben, imkansızlığı seviyorum; fakat asla umitsizliği değil

İki kadın birleşince dedikodu yapar diyen erkek, başka bir erkekle kafa kafaya verince atom altı parcacıklarını mı tartışır ?

Pişman değilim ! Sadece don bak arkana; ne icin, nelerden vazgectin ? Neler dururken, sen neyi sectin !

Aşkın en acımasız yanı; Ağzından cıkmaya cesareti olmayan sozlerin, yurekte fırtınalar koparmasıdır

Bir insanın nasıl gulduğunden terbiyesini, neye gulduğunden akıl seviyesini anlarsın

Biliyorum;yarınlarım dunden farksızHayat mı bana kustu, ben mi ona kustum hatırlamıyorum;ama şu aralar fena dargınız

Beni mahveden şey; bana yalan soylemiş olman değil, sana birdaha inanmayacak olmam

Üst Alt