Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kacsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gokler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler
Kimseden korkmayan kişi, herkesi korkutan kişi kadar kuvvetlidir
Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana donerse zaten senindir, sana donmezse zaten hicbir zaman senin olmamıştır
Sadece fazla ileri gitme riskini goze alanlar ne kadar ileri gidebileceğini oğrenir
Ruzgarın yonunu değiştiremiyosan yelkenlerini ruzgara gore ayarla
Size kafanız hukmediyorsa kralsınız,vucudunuz hukmediyorsa kole
Golgeler duşsede yureğinin ustune guneşini sakın sondurme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dunyada
Aşk bir tiyatro dediler, herkese bir rol verdiler En zoru bana nasipmiş once sev, sonra unut dediler Bense rolumu oynayamadım Sevdim ama unutamadım
Dostluk deniz kenarında taş toplamaya benzer Once toplarsın sonra teker teker atarsın Ama bazılarını atmaya kıyamazsın İşte sen atmaya kıyamadığımsın
Yuksek zirvelerde kartal da vardır yılan da
ama biri ucarak, diğeri surunerek cıkmıştır oraya
Yeterince cesur olamazsanız hayatı sadece seyredersiniz, anlamlı sozler
Sen var ya sen ayni sigaram gibisin Dumani gozlerin? Kulu dudaklarin
Yalniz aranizda bir fark var sigarami ben, beni ise sen yakiyorsun
Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektirVe aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secer
Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kacsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gokler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler
Yanlızlıksa eğer seni korkutan korkma! ben yanındayım,
Yok eğer yanlız kalmaksa istediğin kork!
Cunku seni bensiz bırakmıyacağım
Neden zor bu kadar seni sevmek ve bulamamak,
Dokunmak istedikce uzaklaşmak,duşundukce unutmak,
Neden bu kadar zor seni sevdiği halde soyleyememek,
Hep bir şeyler gizlemek,sana sahip olacağım yerde seni KAYBETMEK
BIRAKIP GİDEN BIR GUN GERİ DONMEK İSTER BIRAKIN DONSUN VE KAYBETTIĞİNİ GORSUN
Başarı, tek bir kişinin gayreti ile değil, tum calışanların ortak gayretlerinin bir sistem icinde ortak bir hedefe yoneltilmesi ve takım calışması ile mumkun olur
Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don yeter ben o ruzgarda olacağım
Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calışyakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır