B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Eki 2024 #1 Fakirlik, elini cebine attığında boş olması değil, Elini cıkardığında, tutacak kimsenin olmamasıdır Tek bir sozunle beni saatlerce ağlatabilirsin,ama bana yaptıklarını unutturacak bir kelime yok Yalnızlığın en kotusu, anlamayanların arasında kalmaktır İnsanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar Sen guneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin Yemine Bakıp insana inanma, insana Bakıp yemine inan Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir Olurumde yalvarmam Aşkım Asaletimdir Dudak dudağa 5 dakikalık zevk icin değil ; Omuz omuz'a bir omurluk istiyorum seni Kaygılanma cocuk, herkes olur ! Kimi toprağa gomulur, kimi yureğe Sanat Ne Kadar Uzun Tanrım, Hayat Ne Kadar Kısa! GOETHE Esnek insanlar asla kırılmazlar BKarim Eğitimin amacı boş bir zihnin yerine, acık bir zihin koymaktır MSTorbes Tartışırken, Doğruluk Hep Kaybolur SYRUS Tartışmalarda Yapılan Benzetmeler, Aşkta Soylenen Şarkılara Benzerler Hicbir Şeyi Kanıtlamazlar PRİOR Bir Tutsağın Boynuna Gecirdiğiniz Zincirin Oteki Ucu, Kendi Boynunuza Takılıverir EMERSON Bir Ulus; Yarısı Hur, Yarısı Tutsak Olursa Yaşayamaz LİNCOLN Zayıfların Haklarını Korumak İcin Konuşmayanlar, Tutsaklardır LOWELL Umut, Yoksulun Ekmeğidir THALES Hastalar İcin Hayat Oldukca, Umut Da Vardır CİCERO Umut Olmadan, Umut Edilen Ele Gecirilemez LİESHERAK Umut, Calışkanların Ruyasıdır PLİNİUS Kadınların Umudu Gun Işığında Orulmuştur; Bir Golge, Onları Karartır GEORGE ELİOT Umut,Genc Tutkuların Dadısıdır BİCKERSTAFF Yaşayanlar İcin Umut Her Zaman Vardır Umutsuzluk, Oluler İcindir THEOKRİTOS Umutsuzluk, Sersemlerin Elde Ettiği Bir Sonuctur DİSRAELİ Oldukten Sonra Unutulmak İstemiyorsanız Ya Okumaya Değer Şeyler Yazın Yada Yazılmaya Değer Şeyler Yapın Dunyada herşeyin bir tartısı vardır Sevginin tartısı da fedakarlıktır Fedakarlık yapmayanın sevgisi Palavradır! Ayakta uyuduğumuz gunlere sayıyoruz, uykusuz gecen geceleri
Fakirlik, elini cebine attığında boş olması değil, Elini cıkardığında, tutacak kimsenin olmamasıdır Tek bir sozunle beni saatlerce ağlatabilirsin,ama bana yaptıklarını unutturacak bir kelime yok Yalnızlığın en kotusu, anlamayanların arasında kalmaktır İnsanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar Sen guneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin Yemine Bakıp insana inanma, insana Bakıp yemine inan Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir Olurumde yalvarmam Aşkım Asaletimdir Dudak dudağa 5 dakikalık zevk icin değil ; Omuz omuz'a bir omurluk istiyorum seni Kaygılanma cocuk, herkes olur ! Kimi toprağa gomulur, kimi yureğe Sanat Ne Kadar Uzun Tanrım, Hayat Ne Kadar Kısa! GOETHE Esnek insanlar asla kırılmazlar BKarim Eğitimin amacı boş bir zihnin yerine, acık bir zihin koymaktır MSTorbes Tartışırken, Doğruluk Hep Kaybolur SYRUS Tartışmalarda Yapılan Benzetmeler, Aşkta Soylenen Şarkılara Benzerler Hicbir Şeyi Kanıtlamazlar PRİOR Bir Tutsağın Boynuna Gecirdiğiniz Zincirin Oteki Ucu, Kendi Boynunuza Takılıverir EMERSON Bir Ulus; Yarısı Hur, Yarısı Tutsak Olursa Yaşayamaz LİNCOLN Zayıfların Haklarını Korumak İcin Konuşmayanlar, Tutsaklardır LOWELL Umut, Yoksulun Ekmeğidir THALES Hastalar İcin Hayat Oldukca, Umut Da Vardır CİCERO Umut Olmadan, Umut Edilen Ele Gecirilemez LİESHERAK Umut, Calışkanların Ruyasıdır PLİNİUS Kadınların Umudu Gun Işığında Orulmuştur; Bir Golge, Onları Karartır GEORGE ELİOT Umut,Genc Tutkuların Dadısıdır BİCKERSTAFF Yaşayanlar İcin Umut Her Zaman Vardır Umutsuzluk, Oluler İcindir THEOKRİTOS Umutsuzluk, Sersemlerin Elde Ettiği Bir Sonuctur DİSRAELİ Oldukten Sonra Unutulmak İstemiyorsanız Ya Okumaya Değer Şeyler Yazın Yada Yazılmaya Değer Şeyler Yapın Dunyada herşeyin bir tartısı vardır Sevginin tartısı da fedakarlıktır Fedakarlık yapmayanın sevgisi Palavradır! Ayakta uyuduğumuz gunlere sayıyoruz, uykusuz gecen geceleri