Anlamlı Sözler 2019 en güzel anlamlı sözler, anlamlı sözler, veciz sözler Son yıllar da sosyal paylaşım ağlarının başın da gelen facebook ve twitter da manalı sözler paylaşmak oldukça trend haline geldi Yaşadığımız hayat her tarafında hepimiz ayrı çarpıcı olaylarla ara sıra yüzyüze geliriz İçinde bulunduğumuz durumu ve ruh halimizi bir şekilde insanlarla paylaşmak ve bunu açığa vurmak isteriz Burada devreye anlamlı sözler girerek bir nevi düşüncelerinizin tercümanı oluyor diyebilirim Sizler için en manalı veciz sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz Beğendiğiniz sözleri sizde kendi sayfanız da paylaşarak tarzınızı ortaya koyabilirsiniz 36590 36590 anlamlisozler20195c55538cbe279anlamlisozler20195c55538cbe279 400 400 anlamlisozlerjpg36590 Anlamlı Sözler 2019 anlamlisozlerjpg36590 Anlamlı Sözler 2019 Sükunet De Bir Çeşitlilik Tavır Sanatıdır HAZZLİTT İnsan Ne Kadar Az Düşünürse, Öyle Fazla Konuşur MONTESQUIE Her İnsanın Düşündüğünü Söylemeye, Her Dinleyenin De Ona Karşı Çıkmaya Hakkı Vardır SAMUEL JOHSON Söylediklerini Kabul Etmeyebilirim; Lakin Söyleme Hakkını Ölünceye Değin Desteklerim VOLTAİRE Konuşma, İnsanın Aklını Kullanım Sanatıdır EFLATUN Mahçupluk; İnsana Özgüvensiz Oluşundan Yok, Kişilikli Oluşundan Kazanç cahillerle tartışırken bilgeler bile cehalete kapılır Gece midir insanı hüzünlendiren, yahut insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ? Yastığımla uykumu baş başa bıraktım, sırf seninle yalnız kalabilmek için! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım acilen burada yalnız sen varsın!!! Sahip olduğunuz tek şey çekiçse, her şey çivi gibi görünmeye başlar Abraham Maslow Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan Hayatta sadece bir kere görülebilen inanılmaz bir rüyasın sen Seni hoşuna gitmek acıların en büyüğü olsa gerek Seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevgi seslenmek Sen güllere özenme güller sana özensin Üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin Sevgi değin hür, özgür değin özelsin Gülüm sen her şeye değersin Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, Yağmurları yağdırdım gözyaşlarımla, Küçücük melekler gönderdim, Seni öpmeye gelmediler mi? Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? Mevlana Ağlamanın elbet gülmesi vardır Katibi Ağlamamak için her şeye gülerim Beaumarchais Yahut; senin bu letâfetin, bu güzelliğin kalmayınca o, seninle düşüp kalkanlar, senden usanırlar Nefis, fazla övülmesi yüzünden firavunlaştı yüce gönüllü, hor, hakir ol; ululuk taslama! Dünyanın lütfetmesi ve yaltaklanması, güzel bir lokmadır, fakat eksik ye Çünkü ateşten bir lokmadır! Su Baskını akmağa başlar başlamaz önünü kes, yolunu bağla Yahut alemi biçare ve yıkılmış eder, her tarafı yıkar Dinleme ihtiyacı olmaksızın görünüşe göre laf, ancak tamahsız ve ihtiyaçsız olan Allah’ın sözüdür Pak şeyler temizlere aittir; pis şeyler de pislere kendine gel! Maksada sabırla erişilir, aceleyle yok Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir Din ehlini kin ehlinden ayırt et; Hak’la oturanı ara onunla otur! Alev gizlidir, zevki meydanda Dumanı sonunda meydana çıkar Hepimizde başkalarına katlanacak şiddet vardır LA ROCHEFONCAULD İki nesil insan her zaman açtır Biri bilimi arayan diğeri de parayı CAT STEVENS İnsan oysa anladığı şeyleri duyar GOETHE Küçük şeylere artı siklet verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir EFLATUN Bildiğimizi zannetmemiz öğrenmemizin en büyük düşmanıdır DRCBERNARD Vicdani tertemizdi çünkü onu hiç kullanmamıştı SLEC İnsan uçurumun kenarına varmadan kanatlanmaz KAZANCAKIS Yarın öbür bir insan olacağım diyorsun Niye bugünden başlamıyorsun? EPIKTETOS Yaşam yaşantı çağırmak yok kendimizi aramaktır CPAVESE Her gece gecenin ıssızlığına değil, sensiz geçen geceye sarılıp uyuyorum İyi uykular ay yüzlüm! Ben her gece, gecenin karanlığında değil, gözlerinin karanlığında uyuyorum Kara gözlüm iyi geceler Her gece olduğu gibi bu gecede uykusuzluğumun sebebi aşkım! Hasrettim! Özlemim! Nefesim iyi geceler Geceleri gözlerimden süzülen inci tanem iyi uykular Aşk acısı taşımayan kalp ya deliye aittir ya da ölüye HzMevlana Ayna benim en iyi arkadaşımdır Çünkü ben ağladığımda, o asla gülmez Charlie Chaplin Dibini görmediğin suya atlamadığın gibi, Sonunu bilmediğin sevgiye teslim etme kendini Mevlâna Tanrısal kitapları okuyup anlamayan dindar, okuyup anlayan ateist olur Nikola Tesla Kendi ayıplarını, kusurlarını düşünmekten, başkalarının ayıplarını araştırmayana müjdeler olsun! Hadîs Beni mutlu etmeye alıştırma , benimle mutlu ol J Christophe Parası olan pazardan, imanı olan mezardan korkmaz N Fazıl Kısakürek Unutma , yokuş aşağıda inmek kolaydır fakat görüş tepeden seyredilir Dan Brown Senin gibi birini değil , yalnızca seni aradım ben Nicholas Sparks Pek kolay sanat değildir uyumak,onun uğruna bütün gün uyanık durmak gerek FNietzsche Mutlu mu olmak istiyorsun? Kimseden bir şey bekleme *Bob Marley Çünkü bitmemiş bir hikayeden daha çok kanayan hiçbir şey yoktur *Ece Temelkuran Gitmiş olman hâlâ burada olmadığın anlamına gelmiyor *Womb Güya bütün hayatım her tarafında yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim *Friedrich Nietzsche Tek bir kişiyi özlersiniz ve her yer ıssız gelir *Lamartine Tek bir dostunuz olsun; lakin onu da iyi seçin *Muriel Barbery