Son Konu

Anlamlı Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Gun Birgun Sevdalanmış Geceye, Gecede Yakamoz Duşurmuş Denize, O Gunden Bugune Geceyle Gunduz Ayrılmaz Olmuş, Taki Guneş Tutulup, Golge Duşurene Dek Sevdalarına

Zaman Gectikce Daha Cok Bağlanıyorum Sana, Bir Gun Bir Yerde Bir Şekilde Yollarımızın Ayrılacağını Bilsemde, Nerede Olduğunu Oğrenmesemde, Yaşayacaksın Hep İcimde

Seni Bir Goncayken Sevdim, Şimdi Gul Oldun, Seni Bir Yağmur Damlasıyken Sevdim Şimdi Gol Oldun, Ben Mi? Ben Bu Coldeyim Şimdi, Sende Serabım Hic Dokunamadığım

Yine Sıcrayarak Uyandım Uykumdan, Ağlayasıya Ozlemiştim Seni, Bir Ozlemki Birikmişti Gozkapaklarımda, Dokunsalar Ağlayacaktım İnan, Neye Yarar Gokyuzunde Guneş, Sen Yokken Yanımda

Neden Zor Bu Kadar Seni Sevmek Ve Bulamamak, Dokunmak İstedikce Uzaklaşmak, Duşundukce Unutmak, Neden Bu Kadar Zor Seni Sevdiği Halde Soyleyememek, Hep Bir Şeyler Gizlemek,Sana Sahip Olacağım Yerde Seni Kaybetmek

Seni Sevdiğim Kadar Yaşasaydım; Olumsuzluğun Adını Aşk Koyardım

Kimileri Vardır Aşkın En Yucesine Layıktır, Kimileri Vardır Aşkın En Yucesini Versen De Aşağılıktır

Ilık Bir Ruzgar Esti, Nereden Geldi Bilmiyorum Nereye Gidiyorsun Diye Sordum Ozlenen Herşeye Dedi O An Aklıma Sen Geldin Cunku Ozlenen Bir Tek Sendin

Sen Herzaman Nerede Olursam Olayım, Ne Duşunursem Duşunuyum Her An Kalbimdesin, Seni Ne Kadar Sevdiğimi Kelimeler İle Anlatamam, Ama Şunu Bil Seni Seviyorum

Üst Alt