Gun Birgun Sevdalanmış Geceye, Gecede Yakamoz Duşurmuş Denize, O Gunden Bugune Geceyle Gunduz Ayrılmaz Olmuş, Taki Guneş Tutulup, Golge Duşurene Dek Sevdalarına
Zaman Gectikce Daha Cok Bağlanıyorum Sana, Bir Gun Bir Yerde Bir Şekilde Yollarımızın Ayrılacağını Bilsemde, Nerede Olduğunu Oğrenmesemde, Yaşayacaksın Hep İcimde
Seni Bir Goncayken Sevdim, Şimdi Gul Oldun, Seni Bir Yağmur Damlasıyken Sevdim Şimdi Gol Oldun, Ben Mi? Ben Bu Coldeyim Şimdi, Sende Serabım Hic Dokunamadığım
Yine Sıcrayarak Uyandım Uykumdan, Ağlayasıya Ozlemiştim Seni, Bir Ozlemki Birikmişti Gozkapaklarımda, Dokunsalar Ağlayacaktım İnan, Neye Yarar Gokyuzunde Guneş, Sen Yokken Yanımda
Neden Zor Bu Kadar Seni Sevmek Ve Bulamamak, Dokunmak İstedikce Uzaklaşmak, Duşundukce Unutmak, Neden Bu Kadar Zor Seni Sevdiği Halde Soyleyememek, Hep Bir Şeyler Gizlemek,Sana Sahip Olacağım Yerde Seni Kaybetmek
Seni Sevdiğim Kadar Yaşasaydım; Olumsuzluğun Adını Aşk Koyardım
Kimileri Vardır Aşkın En Yucesine Layıktır, Kimileri Vardır Aşkın En Yucesini Versen De Aşağılıktır
Ilık Bir Ruzgar Esti, Nereden Geldi Bilmiyorum Nereye Gidiyorsun Diye Sordum Ozlenen Herşeye Dedi O An Aklıma Sen Geldin Cunku Ozlenen Bir Tek Sendin
Sen Herzaman Nerede Olursam Olayım, Ne Duşunursem Duşunuyum Her An Kalbimdesin, Seni Ne Kadar Sevdiğimi Kelimeler İle Anlatamam, Ama Şunu Bil Seni Seviyorum