Son Konu

Anlamlı ve guzel iyi Geceler Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
iyi geceler sozleri facebook
2019 iyi geceler sozleri

iyi Geceler Sozleri

♥ SeLam Sebebi Ziyaretim Bellißu Saatte Kız,Oğlan Isteyecek DegilizFazla Vaktımızde Yok Iyi Geceler Deyıp GideceĞızTatlı Almadık ORTtaLıkTa Kriz VarSizde Tatlıyı Ruyanızda Gorun Tatlı Ruyalar

♥ Her Gecenin karanlığında Dualarımla yatıyorum ve seni Duşunuyorum Seni Birtanem Dualarım Yalnızca Sana İyi geceler demek istiyorum

♥ benim dunyalar tatlısı sevgilim hatımın neşesi omrumun prensesi hayatımın tek aşkı bitanem tatlı ruyalar

♥ Şimdi en tatlı ruya senin olsun en tatlı kişi girsin ruyana ama bunu alışkanlık haline getirme gelemem oyle her gece her gece

♥ Ruyalara rest cektim uyumuyorum herkes derın uyukudayken ben sana dalıyorum uyuku cok tatlı derlerya ben senı tadıyorum onlar uyukuya ben sana doyamıyorum

♥ Bataryası zayıf ruyalarımızın kapsama alanı dışında kalan kesimlerine şebeke hatası sebebi ile ulaşamadık full ceken hatlarımla seni kalbime gomuyorum

♥ Huzur Dolu Gecelerimin, Tatlı Ruyalarındaki Ruyalarısın Tatlandıran Ten Varlıksın, Iyi Geceler Sevgilim

♥ Yalan Hayatta Yaşadığım tek Gercek Ruyasın Sevgilim Bu Ruyadan Asla Uyanmak istemiyorum bitanem sende uyu benimle iyi geceler diliyorum

♥ Sana Beyez Bir Guvercin Yolluyorum Kanatlarında Mutluluk Gagasında Opucuk O Opucukte Benim Opucuğum Igeceler Opucuğu Sana Uzat Opsun Yanağından

♥ Sabahların guneşi kalbini gecelerin Yıldızları ise Gozlerini Anımsatır Bana tek bir aşkım iyi Geceler

♥ Yaşadığım Kadar Değil Yaşattığın kadar seni Seviyorum Seni Bebeğim Bu Gece de Dualarım Seninle Benim yaşama Sebebim Sensin iyi Geceler Aşkım

♥ gece uzakta bir cığlık sesi denizden cıkan yosun kokusu gozlerimdeki sana olan ozlemim halimde ki gozlerin iyi geceler diliyorum ruyalarımda

Üst Alt