bilgiliadam
Yeni Üye
Anlat Bakalim Yarismasi Sözcük: KADINBUDU Olum sen nesin? Erkek! Tersi? Kadin! Onun yeneni? Citir Kelime: TERLIK neyle yurursun etap! heh hani boyle ayaklarin usur altinda onlar olur bole yumsak yumsak koyun !! yuh onun daha kucugu ya, koyun dedi hoduk! kuzu !!! Allah belani versin pas! Sözcük: DIZ pantolonu nereye giyeriz? bacaga? hah bacaklarimizin ortasinda ne vardir? ohaaa! Sözcük: ZEBANI Allahin meleklerinden biri Cebrail birincil uc harfi cizgili bir hayvani cagristiriyor zebrail ? seni zebrail carpsin insallah! Sözcük: DUVAK Kadinla erkek birlesmeden once, erkegin kaldirdigi sey ohaaa ! kelime : TELEPATI hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum fakat sozle degil beyin , dalgalariyla falan ihihih neydiiii teletabi ! cilalı tele'si kalsin kedilerin eli! ne ne denir? buldum telepence offf beee bi kere de bil be sözcük : TIMSAH abi boole hani kertenkele nedir hayvan ne tür hayvani surungen ok abi bu kertenkelenin birkac cisim buyugu ejderha ?!???!!(yuhhh) son sözcük eger bilinirse oyun ve hesap girecektir sure son 10 saniye kelime : LAMBADA ekip1 bakan kisi: aha mictiniz ekip2 anlatan kisi: sen oyle san soyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: hastirr sözcük : VAN GOGH (kulak tabu kelime) abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci bulent ersoy !!! kelime: UĞUR DÜNDAR anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan : değil yok sarisin mavi gozlu anlayan : Ataturk? ekip1: gulmekten iptal! kelime : KRAMP anlatan : hani futbolculara girer dinleyen: krampon gulme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis sözcük: MACERA a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyi m iyi biriydi heralde (birinci kopus,lakin duur) a : abi onu demiyorum neye duskundu? b : kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) kelime : MISIR kiz:keops nerde ?? cocuk:etiler !! kiz:allah cezani versin emre sözcük : OKUL biz nereye gideriz hergun bara diskoya sinemaya cafeye bowlinge alisverisegezmeye ay olmuyo boole baska sekilde anlat ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor haaa okulaaa kelime : ANNELER GÜNÜ cennet kimin ayaklari altinda ? anne tamamlanmış , hani onlarin ozel bi zamanlari var , ne o? adet sözcük: KÖPEKBALIĞI denizde ne olur? dalgaa! hayir ya oyle diil hani karadada var hav hav eder? ha kopek onun denizde olani? deniz kopegi!