Son Konu

Anneler Gunu icin guzel sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
SEN HAYATIMIN KUTUP YILDIZI OLDUN NEREYE GIDERSEM GIDEYIM ISIGININ ALDTINDA SEVGINLE UYUDUM DOGRU YOLU BULDUMSENI SEVIYORUM ANNE

SEN VARKEN BEN YOKTUMSEN ACKEN BEN TOKTUMSIMDI DE SONRA DA BASIMIN TACI ANNEMSENI HEP SEVECEGIM BEN OLENE DEGINANNELER GUNUN KUTLU OLSUN

SENI UNUTMADIGIMI BUGUNDE BILMENI ISTEDIM ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN DUNYANIN EN GUZEL VE OZEL ANNESI

KELIMELERLE ANLATILAMAYAN FEDAKARLIK VE KARSILIKSIZ SEVGIYI, TARIF ET DESEN BANA HERHALDE SADECE ANNEDERDIMANNELER GUNUN KUTLU OLSUN

BIR GUNUMDE DEGIL HER GUNUMDESIN HER GUN HER SANIYE BENIMLESIN HER ZAMAN BANA DESTEK OLDUN SEN BENIM ICIN COK OZELSIN ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN

SEVGILI ANNECIGIM, BIRGUN UMARIM BANA GOSTERDIGIN SEVGI VE SABRI SANA GOSTEREBILME SANSIM OLUR…ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN

BENIM ICIN HERSEYE KATLANAN, HER ZAMAN YANIMDA OLAN, DEGERI BICILEMEYEN DUNYANIN EN GUZEL ANNESINE … ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN …

ANNE SENI SEVIYORUM…BELKI SEVGIMI HER ZAMAN GOSTEREMIYOR OLABILIRIM AMA SEN BUNU DAIMA BILIYORSUN…ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN…

DUN SANA KIZDIKLARIMI BUGUN BEN YAPIYORUM ANNE CUNKU ASLINDA SENIN KUCUK BIR KOPYANIM UMARIM SENIN KADAR SEVGI DOLU OLURUM

MEGER DILIMDEKI VE BEYNIMDEKI EN GUZEL KELIME SENIN ADINMIS SANA HER SESLENISIMDE YA ACIM DINMIYOR YADA SEVGIM COSUYORANNELER GUNUN KUTLU OLSUN

BENIM ICIN HERSEYE KATLANAN HERZAMAN YANIMDA OLAN DEGERI BICILEMIYEN DUNYANIN EN GUZEL ANNESINE,ANNELER GUNU KUTLU OLSUN

ANNECIGIM, BIR GUNUMDE DEGIL HER GUNUMDESIN ANNEM OLMAN DUNYADAKI EN BUYUK SANSIM,IYIKI VARSINSENI COK SEVIYORUM ANNEM

BU DUNYADAKI EN GUVENLI SIGINAGIM SENIN KUCAGINBENIM ANNEM OLMAN BU DUNYADAKI EN BUYUK SANSIM SENI SEVIYORUM ANNEM

ANNECIGIM SENI BEN CICEKLERDEN YEMISTEN VE KLASIK DORTLUKLERDE ANLATILDIGINDAN DAHA COK FAZLA SEVERIM,SENI COOK SEVERIM

*Yeryuzundeki binlerce cicek arasından en guzeli ve anlamlısı olan anneme,seni cookk ama cok cok seviyorumen anlamlı gunde yanında olabilecek olmak cok guzel

*Benim annem, canım annem Sen benim hayatımın, en buyuk varlığısın Sensiz bir hayat duşunemiyorum senin varlığın, beni hayatta en mutlu eden şey İyi ki varsın ve iyi ki benim annemsin, senin gibi bir annem olduğu icin gurur duyuyorum Anneler gunun kutlu olsun annem…

*Canım Annem, benim senin varlığın her şeyiyle bana hayat veriyor Senin o sıcacık sevgin vazgecilmez sıcaklığın her zaman beni ısıttı, hep nerde zorda kalsam bana bir cıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, soğukta uşuduğumde icimi sıcacık ısıtan sevginle her zaman yanımda oldun iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu icin Allahıma sonsuz şukurler olsun seni cok seviyorum

*Can ozum biricik anacığım, anneler gununu canı gonulden kutlarım, ellerinden operim Anneler Gunun Kutlu Olsun

*Annecim, biriciğim Sonsuz sevgini, bitmez tukenmez sabrını ancak anne olunca anlayabileceğim herhalde Secme şansım olsaydı yine senin annem olmanı istedim SENİ COOOOKK SEVİYORUMM *Anneler gunun kutlu olsun!!!
Bu dunyadaki en guvenli sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dunyadaki en buyuk şansım seni seviyorum annem annerler gunu kutlu olsun annem

*Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor Anneler gunu kutlu olsun canım annem

*Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum anne Anneler gunun kutlu olsun canım annem

*Anneciğim, bir gunumde değil her gunumdesin Annem olman dunyadaki en buyuk şansım,
iyi ki varsın Anneler gunun kutlu olsun
fedakarlık, sevgi, sabır ve guzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gun değil her gun cok seviyorum

Anneler gunun kutlu olsun canım annem
Yureğindeki sınırsız sevgi ve sabır icin cok teşekkurler canım anneciğim Anneler gunun kutlu olsun!

*Mesafeler uzak olsa da yureğim hep seninle canım annem Anneler gunun kutlu olsun!

*Sen varken ben yoktum Sen acken ben toktum Şimdi de, sonra da basımın tacı annem Seni hep seveceğim benim canım annem
Seni unutmadığımı bugunde bilmeni istedim Anneler gunun kutlu olsun dunyanın en guzel ve ozel annesi
*Bir gunumde değil her gunumdesin Her gun her saniye benimlesin Her zaman bana destek oldun Sen benim icin cok ozelsin Anneler gunun kutlu olsun

*Benim icin her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri bicilemeyen dunyanın en guzel annesine… Anneler gunun kutlu olsun canım annem…
*Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum Anne
Cunku aslında senin kucuk bir kopyanım Umarım senin kadar sevgi dolu olurum, Anneler gunun kutlu olsun canım annem…

*Benim icin her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri bicilemeyen dunyanın en guzel annesinin, anneler gunu kutlu olsun

*Anneciğim, bir gunumde değil her gunumdesin Annem olman dunyadaki en buyuk şansım, iyi ki varsın Seni cok seviyorum annem

*Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum annem

*Eğer bana gozlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi cok iyi anlardın Anneler gunun kutlu olsun canım annem

*Canım annem, sultanım Aldığım son nefese yaşadığım son gune kadar ben sana sende bana aitsin annem Anneler gunun kutlu olsun sultanım

*Canım Annem benim senin varlığın herşeyiyle bana hayat veriyo senin o sıcacık sevgin vazgecilmez sıcaklığın herzaman beni ısıttı hep nerde zorda kalsam bana bir cıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, sogukta uşuduğumde icimi sıcacık ısıtan sevginle herzaman yanınmda oldun iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu icin Allahıma sonsuz şukurler olsun seni cok seviyorum canozum biricik anacığım anneler gunu canı gonulden kutlarım sevgi vede saygılarımlaa

Üst Alt