B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Kas 2023 #1 En guzel Anneler gunu şiirleri Anne Ağac olsan Dal olurum anne Yaprak olurum Sana gelirim Deniz olsan Sel olurum anne Irmak olurum Sana gelirim Bahce olsan Gul olurum anne Toprak olurum Sana gelirim Guneş olsan Yol olurum anne Bayrak olurum Sana gelirim Anamı Arıyorum Senden ayrı senden uzak Yersiz goksuz gibiyim Hem analı hem babalı Hem oksuz gibiyim Uzanmış aramıza Ucsuz bucaksız gurbet Bir ucunda sıla var Obur ucunda ekmek Butun analar ağıt şimdi Butun ağıtlar ana Ya beni de al gurbet Ya anamı ver bana Hem kova hem kuyuyum Yorgun bir halk suyuyum Sen bana nenni soyle Ben dizinde uyuyum Ali YUCE ANNEM Annelerin en guzeli, Sensin, benim guzel annem Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim guzel annem Guneş yuzlu, altın kalpli, Ağır başlı, tatlı dilli, in eşi sanki Sensin, benim guzel annem Acan cicek, cağlayan su, Gulumseyen engin duygu, Evimizin mutluluğu Sensin, benim guzel annem H Latif SARIYUCE
En guzel Anneler gunu şiirleri Anne Ağac olsan Dal olurum anne Yaprak olurum Sana gelirim Deniz olsan Sel olurum anne Irmak olurum Sana gelirim Bahce olsan Gul olurum anne Toprak olurum Sana gelirim Guneş olsan Yol olurum anne Bayrak olurum Sana gelirim Anamı Arıyorum Senden ayrı senden uzak Yersiz goksuz gibiyim Hem analı hem babalı Hem oksuz gibiyim Uzanmış aramıza Ucsuz bucaksız gurbet Bir ucunda sıla var Obur ucunda ekmek Butun analar ağıt şimdi Butun ağıtlar ana Ya beni de al gurbet Ya anamı ver bana Hem kova hem kuyuyum Yorgun bir halk suyuyum Sen bana nenni soyle Ben dizinde uyuyum Ali YUCE ANNEM Annelerin en guzeli, Sensin, benim guzel annem Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim guzel annem Guneş yuzlu, altın kalpli, Ağır başlı, tatlı dilli, in eşi sanki Sensin, benim guzel annem Acan cicek, cağlayan su, Gulumseyen engin duygu, Evimizin mutluluğu Sensin, benim guzel annem H Latif SARIYUCE