Son Konu

anneler günü mesajları!

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
anneler günü mesajları! » Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın Anneler günü kutlu olsun bitanem » Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin Seni çok seviyorum » Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın en aziz varlığımız Anneler günün kutlu olsun annem » Her şeye layık senin ebedi sevgin Annem annem Seni çok arıyorum Çok özledim Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim » Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun » Seni unutmadığımı bugünde bilmeni istedim Anneler günün kutlu olsun dünyanın en güzel ve özel annesi » Bir günümde yok her günümdesin Her gün her saniye benimlesin tekrar tekrar bana yardım oldun Sen benim için fazla özelsin Anneler günün kutlu olsun » daima senin karşında günahsız ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum Çünkü sen benim annemsin Beni benden çok tanıyansın, bilensin Bana sarıldığın zaman bütün dertlerimi yok edensin Anneler günün kutlu olsun ey aziz bayan, annem! » Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum Varlığınla mutluyum Anneler günün kutlu olsun sevgili annem » Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana bedel almak için yaşıyorum Anneler günün kutlu olsun » Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum Sesimi duyan tek insan sensin Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM » Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem Hakkını nasıl öderim Başımı dizlerine koymaya geldim » Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir Ellerinden öperim » Canım Annem, benim senin varlığın her şeyiyle bana yaşam veriyor Senin o sıcacık sevgin vazgeçilmez sıcaklığın defalarca beni ısıttı, daima nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, soğukta üşüdüğümde içimi sıcacık ısıtan sevginle daima yanımda oldun iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma ebedi şükürler olsun seni çok seviyorum Can özüm biricik anacığım, anneler gününü canı gönülden kutlarım, ellerinden öperim Anneler Günün Kutlu Olsun » Bu dünyadaki en tehlikesiz sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım seni seviyorum annem annerler günü kutlu olsun annem » Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam Anneler günün kutlu olsun canım annem » Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman kibir duydum Ellerinden öperim » Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum Ve seni ne fazla sevdiğimi bir daha anladım İyi fakat seninle varım annem Ellerinden öperim » Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel sözcük senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor Anneler günü kutlu olsun canım annem » Sen hayatımın yelken direği yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Içten yolu buldum Seni seviyorum anne Anneler günün kutlu olsun canım annem » Annecim, biriciğim Ebedi sevgini, bitmez tükenmez sabrını fakat anne olunca anlayabileceğim illaki Seçme şansım olsaydı tekrar senin annem olmanı istedim SENİ ÇOOOOKK SEVİYORUMM Anneler günün kutlu olsun!!! » Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın Anneler günün kutlu olsun » Fedakârlık, sevgi, dayanma ve alımlılık ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün yok her gün çok seviyorum Anneler günün kutlu olsun canım annem » Yüreğindeki sınırsız sevgi ve dayanma için çok teşekkür ederim canım anneciğim Anneler günün kutlu olsun! » Mesafeler uzaktan olsa da yüreğim her zaman seninle canım annem Anneler günün kutlu olsun! » Sen varken ben yoktum Sen açken ben toktum Acilen de, sonra da basımın tacı annem Seni hep seveceğim benim canım annem  

Üst Alt