bilgiliadam
Yeni Üye
annem varsa istiyo Annem artı varsa bi fincan şeker istiyo + Var var bekle Bu ney şüküfe bayan teyze + Şeker Manyak mısın teyze sen + En meşhur marka olips neyini beğenmedin +Annem fazla varsa un istiyor Tamam yavrum bekle +Ayrıca varsa birazcık da yumurta Peki evladım +Hı üstelik Daha ne kaldı ya +Aslında bunları geri götürün varsa bir fırın peynirli börek alalım biz Emine teyze Değil yavrum sadece oklavam kalmış istermisin hayriye abla du yu hev dogus cay ? + de get len teysee annem varsa azıcık katlanma istiyo + hınk yoksa birazcık şuan olduğunuz durumdan istiyo + dett teyse çok komiksin yaw hönk teysee annem bişi istiyo +ne istiyo bişi işte yaa +kısım ne istiyo bişi teyse böle bişi gibi bişi +kızım sölesene adam akıllı ne istiyo annen bişi +ay çıldırcam acilen kızım sölesene teyse ne baarıyon yaw parmak değin çocuğa wöööööö anneeeeeeeee bu teyse bişi istiyo bendeeeeeen +Teyze ben birşey istiyom Defalarca annen istiyordu hayırdır görev değişkliği mi yaptın + teyzee annem azıcık pirinc istiyor kizim annene soyle bizdede bitmis pirinc + hazır teyze soylerim lakin annem pirinc istemisti bitti dedim ya cocugum + teyze pirinc diyorum pirinc cogucum sen benim basima belamisinn, soyle annene değil pirinc mirinc aaa + iyi soylerim, yanliz ben seni boyle cimri bilmiyordum, ogrendigim iyi olduuannemvarsaistiyo5c563a2050601alt