Anneye forum anlatma ne bu? forum anne +noluyor burda? yazı yazıyosun işte işte +öss'yi kazandırıyor mu hiç olmazsa? değil +çat (pc fişi bi hışımla çekilir) yürü deneme çöz! kimle konuşuyorsun? + kimseyleee foruma yazı yazıyorum hııı e sadece sen mi yazıyorsun onlar sana yazmıyor mu + değil interaktif etraf becerebilen yazıyor ayrıca bana yazar değil yazmanı istemiyorlardır ondandır kapat da gel hadi kek yaptım kalk şu bilgisayarın başından diyorum yemeğe otur +anne dur ya iki post daha kasiyim geliom oğlum yemekler soğudu kime diyorum ben! ayrıca ne yazıyon aaaa fln mı çıkarıcan bilgisayardan? +değil annecim ya forum bu etraf çok nezih bi yer… ne forumu bu? beynini fln yıkıyolar insanların internette görüyorum televizyonda ben… +of anne! + ne bu şu anda? forum anne + nasıl yani öss formu gibi bişeymi değil anne burda beğendiğin konulara yorumlarını yazıyorsun herkeste okuyor? + ne yani acilen seni cümbür cemaat okuyor burada allah bilir görüyorlardır da (kızmaya başlar) evet anne zirvelerimiz oluyor + demek sen beni forum die kandırıp neler yapıyorsun haa bundan sonradan forum morum yok internette yok bitti senin işin kızım bu ne +forum xforum gibi mi +evet kodlar aynı mı +evet sayılır hımm açsana kaynağı + Semih oğlum n'apıyosun tekrar o makinanın başında? +sözlükteyim anne karışma iki dakka bırak o pis şeyleri ne bu uğraştığın? forum para kazanıyo musun bu değin uğraşıp? yok barışma için sevgi için insanlık için bu faturayı baban öderken de şarkılar söylersiniz birlikte zordayım eeey aney aney neye bakıyosun kızım sen iki saattir *anne forumyazı yazıyorum aaaa falan içinmi hayır anne dağıtılmış başlıklar altında istediini yazıyosun kendi fikirlerine göre e bunun karşılığında ne alıyosun *mutlu oluyorum ama ben hiç mutlu olmuyorum yarınki sınav sonucunu görünce de baban mutlu olamayacak sanırım zaten her zaman anlamsız işlerle uğraşırsın Bayan aza Annesine Bir erkeküyenin konularını göstermeye çalışıo anne bak sana ne göstercem çok gülünç bi gel oku noolurr :wow: +neymiş o? hani hangisini okuyom?? şurda bak Semih yazıyo ya maviyle onun yazısını +ee kim bu çocuk?? nerden tanıyon?? bak kızım ağzı bozuk de konuşuyo baban hiç sevmez takılma boşa anne tanımıyorum yaa pek o da bu sitede takılıo komik ama di mi beğendin di mi anne +kızım o Semih küpe de takıyo mu? anne ne alaka yaa ben ne diyom sen ne diyon!! tanımıyom dedim ya off anne yaa +aman neyse ben sıkıldım gidiyom bak herkese yazma herkesle tavır yanlış anlar erkek milleti hadi onu da oku gel de şu tabağı götür daha alçak komşuya ayıp oluyo kaç gündür anne hazır git yaaa bi git yaaa