Son Konu

Anneye Forumun Ne Olduğu Nasıl Anlatılır...

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Anneye Forumun Ne Olduğu Nasıl Anlatılır Anneye forumun ne oLdugu nasıL anLatıLır Başında bu dek süre geçirilen sürekli bir şeyler yazılan forum anne kadar değişken bulunarak gelinir ve çocuğun başında dikilmeye başlanır bu durumda mevzu bâhîs başlık devreye girer; ne bu sayfa derhal, napıyosunuz siz burdasorusu ile giriş yapan anneye forum bu anne, biz de burda yazı yazıyoruzdiyerek en rasyonel tanımlama yoluna gidilir lakin kendisi anne olması itibariyle kuşkusuz bu kadarla bırakmayacak daha pozitif soracaktır para mı veriyorlar buraya yazanadiyerek birincil bombayı patlatır kapitalist düzenin uşağı olmuş anne hayır anne para vermiyorlaryeterli bir tanımlama olmaz ast çünkü bu durumda burada geçirilen zamanın bir diğer açıklaması olması gerekmektedir peki bu sözlüğün sahibi sizin yazdıklarınızdan para mı kazanıyordiye sorar bu kere alırsa kazanır yahut kazanmıyor annecevabını müteakip anne bombayı patlatır e o süre niçin var bu hemen, kapatsınlar burayıanne ile beyhude diyalog çabalarına da misal teşkil edebilecek bu mevzu kapanmayan bir yaradır userin benliğinde çünkü; yalnızca eğlenmek ve paylaşmak için yazıyoruzcümlesi hiç yetmez buna yazacağına aç kendine bir yer oraya yaz madem bu dek yazmak istiyorsun kitap yazgibi cümleleri ile annenin sonsuz anlayışlı olmak istememesi durumu süreeer gider derhal gelelim mümkün diyaloglara + ne bu? forum anne + noluyor burda? yazı yazıyosun işte + öss'yi kazandırıyor mu bari? yok + çat (pc fişi bi hışımla çekilir) yürü test çöz! kimle konuşuyorsun? + kimseyleee, foruma yazı yazıyorum hııı e yalnızca sen mi yazıyorsun, onlar sana yazmıyor mu + değil interaktif etraf becerebilen yazıyor, ayrıca bana yazar yok yazmanı istemiyorlardır ondandır, kapat da gel hadi, kek yaptım kalk şu bilgisayarın başından diyorum, yemeğe otur + anne dur ya, iki post daha kasiyim geliom oğlum yemekler soğudu, kime diyorum ben! keza ne yazıyon, aaaa fln mı çıkarıcan bilgisayardan? + değil annecim ya, forum bu, çok iyi ortam, fazla nezih bi yer… ne forumu bu? beynini fln yıkıyolar insanların internette, görüyorum televizyonda ben… + of anne! + ne bu hemen? forum anne + nasıl yani öss formu gibi bişeymi değil anne burda beğendiğin konulara yorumlarını yazıyorsun herkeste okuyor? + ne yani şu anda seni herkes okuyor burada allah bilir görüyorlardır da (kızmaya başlar) evet anne zirvelerimiz oluyor + çağırmak sen beni forum die kandırıp neler yapıyorsun haa bundan sonra forum morum değil internette değil bitti senin işin oğlum n'apıyosun yine o makinanın başında? + sözlükteyim anne karışma iki dakka bırak o pis şeyleri ne bu uğraştığın? forum para kazanıyo musun bu değin uğraşıp? değil, barıştırma için sevgi için insanlık için bu faturayı baban öderken de şarkılar söylersiniz birlikte zordayım eeey aney aney neye bakıyosun kızım sen iki saattir * anne forum, yazı yazıyorum aaaa falan içinmi * ?? hayır anne dağıtılmış başlıklar altında istediğini yazıyosun kendi fikirlerine göre e bunun karşılığında ne alıyosun * mutlu oluyorum fakat ben hiç mutlu olmuyorum yarınki sınav sonucunu görür görmez de baban mutlu olamayacak sanırım zaten hep boş işlerle uğraşırsın Cazibeye özel; altunizadenin konuları gösterilmeye çalışılıyor; anne bak sana ne göstercem fazla komik bi gel oku noolurr + neymiş o? hani hangisini okuyom?? şurda bak altunizade yazıyo ya, maviyle, işte bu onun yazısı + ee kim bu çocuk?? nerden tanıyon?? bak kızım argo de konuşuyo baban hiç sevmez takılma nafile anne tanımıyorum yaa, öyle o da bu sitede takılıo komik fakat di mi, beğendin di mi anne + kızım o altunizade küpe de takıyo mu anne ne alaka yaa, ben ne diyom sen ne diyon!! tanımıyom dedim ya off anne yaa + aman neyse ben sıkıldım, gidiyom bak herkese yazma, herkesle tavır, yanlış anlar erkek milleti hadi onu da oku gel de şu tabağı götür alt komşuya ayıp oluyo kaç gündür anne hazır git yaaa, bi git yaaa  

Üst Alt