Son Konu

Araba Çekme: Oto Kurtarma ve Şoför Kiralama Hizmetleri

fatih.tepe

Yeni Üye
Katılım
29 Eki 2020
Mesajlar
50
Tepkime
0
Puanları
6
Yaş
24
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
1995 yılında İstanbul Anadolu yakasında hizmet vermeye başlayan Araba Çekme, araç transfer, çekme, kurtarma ve şoför kiralama işletmeleri olarak faaliyetlerine başladı. Şirketimiz, zaman içinde sektördeki açığı gördü ve hizmetlerini de bünyesine katarak hizmet yelpazesini genişletti. Şu anda, Türkiye genelinde 50 araçlık bir filo ile hizmet veriyoruz.

Amacımız, Türk otomotiv sektörünün önde gelen bayilerinin araçlarının tamamının transferini sağlamak. Uzman kadromuz, her an hizmete hazır ve alanında eğitimli ve deneyimli kişilerden oluşuyor. Araba çekme, taşıma ve kurtarma işleri konusunda uzmanız ve tonajı ne olursa olsun yolda araba bırakmıyoruz. Son model çekici araçlarımızla, müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunuyoruz.

Araba Çekme çağrı merkezi, size en yakın mesafedeki ekibimizi göndererek işin uzmanı olan çalışanlarımız sayesinde sorunsuz olarak verilen talimatları yerine getirmeye özen gösteriyor. Yılların oto kurtarma şirketi olarak, her yerde hizmet verme garantisini sunuyoruz. Profesyonel ve deneyimli çalışanlarımızla her türlü araç kurtarma işlerini gerçekleştiriyoruz.

Kurumsal anlamda önümüz açık ve kaliteli iş yapma yeteneğimizi daha yükseklere taşıma arzusunu yükseltiyoruz. İyi işi ve çalışmayı sağlam alt yapıya uygun firmalar verir felsefesi ile yola çıkan kurum olarak 365 gün 7/24 hizmette olduğumuzu bilmenizi isteriz.

olarak, müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz ve en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Her türlü araç kurtarma işlerinde bize güvenebilirsiniz.

Site Adresi:
 
Üst Alt