Son Konu

Arabeks Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Arabeks Sozler
Kısa arabesk Sozler, en guzel arabesk Sozler

Kral olsan ne yazar,tacın olsa cok yazarİnsan olsan ne yazar,adam olsun işte o yarar!

Biz Hayata Tek GeldiKTek Gideriz

İstenmediğimiz zaman değil,istediğimiz zaman gideriz

Yola birlikte cıktık yol bitmedikce ayrılık olmaz

Herşeyin, zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta olmenin bile

Dunyayda hic kimseye guvenme Cunku beyaz gulun bile golgesi siyahtır

Serseriler Ne Aglamayi Nede Sevmeyi Bilirmis, Olaki Sevdi Bir Kez Severlermis Ve Olaki Agladi Gozyasinin Dustugu Yerde Olurlermis
Senin Gozlerin Değil varlığım yeter Nefes Almama

Hayatımı Ellerine, Duygularımı Halbine Bırakıyorum Aşkım

Seni Damarlarımın En Kırmızı En Koyu Sevdasısın bebeğim

Seni Hasretle Değil Sevgimle Bekliyorum Aşkım

Seni Kalbime Hasretini Gecelerime Godum AŞkım

Hayatımın Yonetmeni Benim, Ben Yazar Oynarım Sen izlersin Guzelim

Rahat Ol Yapma panik Hazır Ol oLma atik Bu Dunya Ne Sana Kalır Nede Bana Yaşamaya Bak Fazla Yapma Merak

Seni Duşunmek Bitirdi Beni Bırak Artık Bu Aşk Defterini Ben Yazdım Hikayemi Sonu Toprak Sen beni Bırak

oLumu Sectim hayat Bırakmadı Peşimi Seni Sevdim Severken Ben Zaten Bittim Guzelim

Sozlerim Sana kapak Olsun, Kelimelerim Sana ornek Olsun, Bunları Bir Yere Yaz Sana Ders Olsun Kocum

Biz Tesbih Sallarken Siz 3 Tekerlekli bisikletlerle yarış yapıyordunuz mahallede

Ben Seni Severken Sana Hasret Kaldım Ben Senden Ayrılırken oLumLe Tanıştım

Sen Benim Ne Sevgimi hak Edicek Bir Aşk Yaşattın icimde, nede beni Hak Edicek Sen Oldun Garip Sevgimin icinde

Her ictiğim Birada Buluyorum Seni, kadehlerin icinde resmin şişenin dibinde bitmiş Sevdan Saklı bebeğim

Ben Sigarakolik bir insanım Gittin beni Bıraktın Heder Sıgarada Gordum Seni oLdum Derbeder cekiyorum Yine Zehirini icime Aşk Bu gelip gecer

4 Duvar Arasına Ciziyorum Resmini ben Bıraktım Artık Seni Duvarlada Yaşatıyorsun Sevgini

Senin Ne Olduğunu 1 Omur Boyu Değil 1 Dakikanın Sonunda Anlarım Guzelim Biz Bu Alemin Adamıyız Senin gibi Sosyetik Olmadı Sevgilerimiz

Sana Bakarken Anlıyorum Sevgiyi Sen Benim Kadınım Sen Benim gelinimSin Sen BenSiz Ben Sensiz Olamam Sevgilim

Damarlarımdaki Kan Artık Durdu Hani cekip Gitin Ya işte bana O Koydu

Aşkın Damarlarımda Gezen Bir iLah , Sensiz Olamamki Ben Hem Vallah Hem biLLah

Sen Varken Yuzum Gulerdi, Şimdi Yoksun Yuzum Gulmez Oldu Bu hayat cekilmez OLdu Guzelim gelde Tut Ellerimden Bitsin Bu uzutunulu Hayat

Sevgini Bana Verki Kalbin Sevgin kadar Konuşsun

Seni Sozlerde Değil Şarkılarda yaşattım Seni Hayalinle Degil Kalbimde yaşattım Bırak Bu inadi Gel Artık Bana Sensiz Olamam Sevgilim Bu Son Veda

Yaramın Derdi Sensiz Senin belan benim Ya Bu yara kapanacak, Yada Bu dert ikimizide oLdurucek!!!

Biz Aşkı Sosyetik yerlerden Almadık Guzelim Biz Aşkı Atamızdan Aldık Babamızdan Gorduk Kendimize Uyarladık Sana Gosterdik

Tutki Ellerimi Bitmesin bu Sevgi, beni oyLe bir Sev ki Senden Başkasını Gormesin Bu Deli

hep Derdim ya Sen Ol hayatimda ya Ecel Olsun, Sonunda Sen oldun hayatımda Ecelde Yanında Kdv Oldu Guzelim

hic onca kalabalığın icinde yanLız kaLdınmı

Biz Anlamayız Sosyetik Sevgiden, Damar Sozlerimizdir Bizi Yucelten, Al Bu Sozlerim Sana Ders Olsun! Oda Olmadı Bu Sevgimin Nefreti Sana Kapak Olsun!!!

Bıraktım Artık Sevmeyi, Sendne Sonra OLmadı Bu Yurek Boyle NefretLi, Aşkın Adı Artık yalan Sende Oldun benim icin Yalan Bir roman

Hey Sevgi neden Bıraktın Beni? Sozlerimi Sana yazdım 30 Sene hala gelmedi Tapacağım Biri

Ben Okadar Değişik Biriyim ki, Sen Bu Değişikliği Fark Ettiğinde ben Değişik Aşklar icinde yoL Almış Olacağım

Umutlarımı Sana Bağladım Sana, Derdim Kalmadı Bu Can Sana Feda , Sana Bakan Gozleri Kurban Ederim Sana

Deli Olmuşsak Sewgimiz icin oLduk, Sarhoş olmuşsak Aşkımız icin Olmuşuzdur!!
iciyorum bu gece senin icin, bırak meyhaneci elimi olumum oldu bu aşk benim icin

Biz Bu Yolları ne bıcaklar yaralar yiyerek gecirdik, şimdi bir insafsızın elinde kalbim vurdu hanceri oldurdu beni

Kolumda Jilet izi Dinliyorum arabesk i bırak bu işleri guzelim ben her gece boyle icerim seni uzerim

Dinliyorum Muslum Baba gecmiyor Sensiz Zaman Sende beni Anla Guzelim , Sensiz Yaşamak tek hatam

Bu şarkılar Seni Anlatsada Bana Olmaz Artık Sendne Bana Fayda, Al Kalbimi Ez Ellerinde Sanada Bu Yakışırdı Sosyetik Gulzeli

Seven Hep Acımı ceker Dostum Vur Kadehe belki Unutursun

Seni Duşunurken Arabesk Şarkılar Dinlemek Hobim Oldu Sensiz yaşamak ise Artık Fobim Oldu

ya Ellerimi Bırak Duşeyim ya Cek beni kendine Kalbimi vereyim Guzelim

Yolların Sonu Yoktur Guzelim Sonumuzu birlikte cizelim gel benimle Cık yola Kalmazsın benimle Yaya

Sevgililer gununde Yoktun yanımda Ne Yaptım Bana ALLAH ım Nedir Bu ceza Bir Kulunu Sevmekse oLum Al canımı ALLAH ım Bitsin Bu Zulum

Biz her gece Seni Duşunenlerin Sınıfından Ayrıldık Artık Ben her Gece Sana Beddua Edenlerdenim Guzelim

ictigim Sarab Olsun Cektigim Esrar Olsun Sevdigim Kiz Muslumcuyse Bu Can Ona Feda Olsun Nerede Bir Muslumcu Gorursen Beni Hatirla

Guller Arasinda Bir Diken Kirik Masada Icki Icen Azab Olmus GOnlU Esrar Ceken Nerede Bir Muslumcu GOrUrsen Beni Hatirla!

Ne Orhan Ne Ferdi Kimse Bilmez Bendeki Derdi Sen SOyle MUslUm Baba nereden Sevdim O Zalimi!

Cesedi Meyhanede Bulunmus Icki Dolu Masaya Konulmus Dua Yerine Muslum Okunmus Nerede Bir MUslUmcU GOrUrsen Beni Hatirla!

Üst Alt