Son Konu

Arabeks Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Arabeks Sozleri 2019
Arabeks Sozleri kısa

Arabeks Sozleri 2019

Gozyaşlarımın Adını SEN Koydum, Seninle Nefes Alırım Seninle Yaşamanın Zevkini tadarım Bebeğim

Her zaman Soyledim Sana Seviyorum Seni, Herzaman Aklımda Oldun Bekledim Seni, Hep Yalnız Kaldım Aldattın beni

Unutmak icin Ya Kalbimi Bedenimden Sokmem Lazım Ya da Beynimi Yıkatmam Lazım Vefasız Sevdiğim
Aşkı Seninle Tatdım Olumu Seninle Yaşadım, Gulmeyi Seninle Oğrenirken bile Ağlamaya Seninle Başladım Yalancı Sevgilim

Aşkı Senin icin 4 Duvar Arasındada Yaşarım Bir omur boyu Aşkı Senin icin Yaşarım Ben Sadece Senin icin Varım Biricik Aşkım

Bir Yudum Sevgi icin Actım Ellerimi Sana, Bir Tatlı Soz icin Kopek Oldum kapında, Şimdi yaramaz bir Kağıt parcası Gibi Surunuyorum Sokaklarda

Bu gecenin Sessizliğini Hıckırıklarımla Bozuyorum, Gozyaşlarımla Suluyorum ve Beddularımla inletiyorum Senin icin insafsızım!!!

Bıcağı vur kalbime Atmasın birdaha, Gozlerimi Cıkar Yerinden Ağlamasınlar Birdaha, Beynimi Yıka Unutayım Seni O Anda, ,işte ozaman belki mutlu olurum

Acıyı Adınla Oğrendim, Dert Cekmeyi yalan Sevginle Anladım, Şimdi Ağlıyorum Geceleri Adını Anıyorum Ve Gozlerimdeki iki Damla Yaş ile Seni Bekliyorum herşeye rağmen

Seni tanıdığım Gun Yaşamayı Sevdim, Elini Tuttuğum Gun hayatın Renklerini Gordum, Aldattığın Gun ise Seni tanıdığım Gune Lanet Edip renkleri Hayatımdan Sildim

Onursuzca Kopeklerde Sever! Aslında Onurunu Kaybeden Kopek Gibi Yaşar, Senin Gibi

Geceleri Resmine Bakarım ve anıları tazelerim, yakarım Sıgaramı Her nefesimde bir gozyaşını adak ederim adına Sevgilim

Olum mu olucakdı Adın bana, ızdırapmı olucaktı Sevgin Hayatımda? Acımı olucaktı Sozlerin Yanımda? Hep Dertmi Dolucakti Saf Kalbim yanında!!!

Ne Hayallerimiz Vardı Seninle, Ne Sozlerimiz Vardı Birbirimize, Ne Yeminler Ettik Birbirimizin ustune şimdi Yalan Olduk ikimizde

Giderken Bir Haber vermeni isterdim, Senin icin atan kalbime senin icin bakan gozlerime senin icin yuruyen bedenime belki bir umut olurdun sevgilim

Bu şarkılar Seni Anlatsada Bana Olmaz Artık Sendne Bana Fayda, Al Kalbimi Ez Ellerinde Sanada Bu Yakışırdı Sosyetik Gulzeli

Seven Hep Acımı ceker Dostum Vur Kadehe belki Unutursun

Seni Duşunurken Arabesk Şarkılar Dinlemek Hobim Oldu Sensiz yaşamak ise Artık Fobim Oldu

Ya Ellerimi Bırak Duşeyim ya Cek beni kendine Kalbimi vereyim Guzelim

Yolların Sonu Yoktur Guzelim Sonumuzu birlikte cizelim gel benimle Cık yola Kalmazsın benimle Yaya

Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim

Prangalar vurun ayaklarıma, kelepceler takın kollarıma, ucurumlar kazın yollarıma, bırakmayın beni bırakmayın beni duymak istemem sesini tutmak istemem ellerini yeniden başlamaktansa oldururum kendimi

Üst Alt