iltasyazilim
Yeni Üye
Arkadaşlar calıstığım yerde bi kız vardı ona kanım kaynadı ilk gördüğümden beri sakin oturaklı kimseyle muhattap olmayan fakat orda erkek olarak başkalarından isteyemeycekleri şeyleri benden isterdi ablasıda var ondan 1 yaş büyük oda benzer öle muhabbetlerimiz oluyordu gülüyoduk felan Neyse kız ablasıyla sinopa 1 aylığına tatile gitti ve 2hafta sonra gelcek ama işe daha gelmiyecek arkadaşlarını tanıyorum dedim büşra iyi kız hoşuma gitti felan dedim oda dedi bi ara 4 birey oturuyorduk leyla diyeceğine mesut baksana dedi o anda 4 ümüz pat diye güldük felan dedi hatta ablası kardeşine demişki mesut nasıl birisi oda demişki iyi cocuk kimseye bi kötülüğünü görmedim demiş Kız bizim 3 sokak ötede oturuyor ne yapmam gerekli arkadaşlarına desemmi benim haberim yokmuş gibi kıza msj atsın mesut seni sordu felan yazsınlar bnm hakkımda hiç bişey dediğini duydunuzmu felan diye bize sordu desinleermi
Kızı o kadar cok seviyorumki onun için gücümün yettiği herşeyi yaparım aşk ne hale getirdin be beniLütfen ne yapmalıyım bi çözüm yolu gösterin
Kızı o kadar cok seviyorumki onun için gücümün yettiği herşeyi yaparım aşk ne hale getirdin be beniLütfen ne yapmalıyım bi çözüm yolu gösterin