B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Ara 2023 #1 Arım Balım Peteğim Şarkısının Notaları Arım Balım Peteğim Şarkı Notası Arım Balım Peteğim Flut Notası Arım Balım Peteğim Akor imagesarimbalimpetegimnotalari5ada9134d1361 Arım Balım peteğim Gitar Akoru Am A Dm G G7 C Am Gozyasim sarap olsa, gencligim harap olsa Am Em Em7 E Her gunum azap olsa, yine seni sevecegim Am G Am Em G Arim balim petegim, gulum dalim cicegim Em F Dm F G Am Bilsem ki olecegim, yine seni sevecegim Am A Dm G G7 C Ne emelim ne arzum, kalmasa tek umudum Am Em Em7 E Erisem yudum yudum, yine seni sevecegim Am G Am Em G Arim balim petegim, gulum dalim cicegim Em F Dm F G Am Bilsem ki olecegim, yine seni sevecegim
Arım Balım Peteğim Şarkısının Notaları Arım Balım Peteğim Şarkı Notası Arım Balım Peteğim Flut Notası Arım Balım Peteğim Akor imagesarimbalimpetegimnotalari5ada9134d1361 Arım Balım peteğim Gitar Akoru Am A Dm G G7 C Am Gozyasim sarap olsa, gencligim harap olsa Am Em Em7 E Her gunum azap olsa, yine seni sevecegim Am G Am Em G Arim balim petegim, gulum dalim cicegim Em F Dm F G Am Bilsem ki olecegim, yine seni sevecegim Am A Dm G G7 C Ne emelim ne arzum, kalmasa tek umudum Am Em Em7 E Erisem yudum yudum, yine seni sevecegim Am G Am Em G Arim balim petegim, gulum dalim cicegim Em F Dm F G Am Bilsem ki olecegim, yine seni sevecegim