Son Konu

Arkadaşlar Serdar Ortaç Gücüm Yok şarkısının sözleri burada

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Arkadaşlar Serdar Ortaç Gücüm Yok şarkısının sözleri burada Serdar Ortaç Gücüm Yok şarkısı sözü Serdar Ortaç Gücüm Yok şarkısının sözleri az önce sizlere Serdar Ortaç'ın yeni albümünde bulunan Denemek İstersen şarkı sözleri paylaşmıştık Hemen ise yeniden Serdar Ortaç Gücüm değil şarkı sözleri paylaşıyoruz ve sizleri sevilen bu şarkının sözleriyle başbaşa bırakıyoruz 1549248188 1549248188 arkadaslarserdarortacgucumyoksarkisininsozleriburada5c57a6c02d477arkadaslarserdarortacgucumyoksarkisininsozleriburada5c57a6c02d477arkadaslarserdarortacgucumyoksarkisininsozleriburada5c57a6c02d477 Yoruldum üzerine düşmeye kendime ağlıyorum Senin fazla kahrını çektim lakin tekrar anlıyorum Bakarsın hayat bize en hoş hediyeyi verecek Şaşırmam adalet edeni bulunca bu acıya son verecek Uzatma seni benim dek kimse sevmez bilirim Uzama aşktan kaçmak için sebep bile yok Yalvartma güneş kadar sıcak tenin gibi sev seni Yalvartma aşktan korkmak için sebep bile değil Gücüm yok, gücüm değil, gücüm değil Aşk defalarca yakar sevince dön geriye Gücüm değil, gücüm yok, gücüm değil Dünya yalan dolan güvenme kimselere  

Üst Alt