Son Konu

Arkadaşlara Yeni Yıl Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Arkadaşlara 2019 Yeni Yıl Mesajları

Hedefsiz buyuk şeyler yapılamaz 2019 yılında tum hedeflerinizin gercekleşmesi dileğiyle

Hic yanlış yapmayan insan genellikle hicbir şey yapamaz 2019 yılında yanlışlarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle yepyeni yıllar

Nerede hayat varsa, orada umut da vardır Yeni yılda tum umitlar ve başarılar seninle olsun Mutlu huzurlu yıllar dilerim

Hayatı yapamayacağımız şeyleri istemekle gecirdiğimiz soylenir Oysa enerjimiz tum hayatıı zorlar Yeter ki kendimize ve arkadaşlarımızın gucune inanalım Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle

Dunyayı değiştirmek istersen kalbine inan , arkadaşlarına guven, sevgine sarıl Yeniyıl senin başarılarının anahtarıyla tum kapıları acacaktırMutlu Yıllar olsun!!

Cevap verememeksusmak, dayanılması guc bir yanıttır Yeni yılda tum sorunların cevapları seninle olsun Mutlu yarınlar, mutlu yıllar dilerim

İnsan, armağanını icten vermezse ne değeri vardır Yeni yıllar Allahnın bizlere verdiği armağandır En mutlu yıllar seninle olsun Armağanınla yucelMutlu seneler

Sahip olduklarımızla yaşamayı oğrenmek bir surec, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek Yeni yıl ilk adım Nice yıllar, mutlu yıllar

Sağduyu aklın kapıcısıdır Gorevi: Kuşkulu fikirlerin iceri girmesine, ve de dışarı cıkmasına engel olmaktırYeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı gunler getirmesi dileğiyle

Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun Mutluluk, esenlik ve sevincler getirsin Mutlu yıllar dilerim

Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu duşunduğunuz anda, gelecek hala yerindedir Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır Mutluluk ve başarı dileklerimle

İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hicbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gosteren odur Yeni yılda tum ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar

En işe yaramayan gunumuz hic gulmediğimiz gundur Yeni yılın dolu dolu ve geniş en icten gulumsemelere acılması dileğiyle mutlu yıllar

İnsan, armağanını kalbi ile birlikte vermezse ne değeri vardır Yeni yıllar Tanrının bizlere verdiği armağandır En mutlu gunler seninle olsun Armağanınla yucel

Susmak, dayanılması cok guc bir yanıttır Yeni yılda tum sorunların yanıtları seninle olsun Mutlu yarınlar, mutlu yıllar

Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıc yapmanızı ve tum yılınızın aynı guzellikte gecmesini diliyorum
Dunyayı değiştirmek istersen yureğine inan , dostlarına guven, sevgine sarıl Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tum kapıları acacaktır Mutlu Yıllar!!

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle gecirdiğimiz soylenir Oysa gucumuz tum zamanları zorlar Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gucune inanalım Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle

Gul icin dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gulu de red mi edersiniz? Yeni yıllarda gullerle dolu gunlerin dikenleri sizi duşmanları koruyan citler olsun Mutlu Yıllar!

Yine bir yıl başı geldiBu yıl başı sevdikleriniz ile mutlu huzurlu bir yıla başlangıc yapmanızı ve senenizin aynı guzellikte gecmesini diliyorum

Her yeni yıl başka bir guzel 2019 yeni yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız guzellikler yaşatsını diliyorum Yeni yılınız kutlu olsun

imagesarkadaslarayeniyilmesajlari20195ad9319db2cc7

Üst Alt