Son Konu

Arkadaşlarınız İcin Gunaydın Mesajları Cok Komik

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Arkadaşlarınıza komik kısa mesajlarla Gunaydın demek istiyorsanız işte sizlere birbirinden komik Gunaydın mesajlarıSayfamızdaki mesajlar sadece arkadaşlarınız aozel hazırlanmış komik kısa mesajlarEsprili bir Gunaydın icin sayfamızdaki mesajları kullanabilirsiniz

ALT :wwwupluploadsgunaydinarkadasimmesajlari77072gunaydinarkadasimmesajlari77072ALT

Gunaydın Sabah sabah belamısın sen ya diyenlere Oo sen bana msj atar mıydın diyenlere Daha uyuyanlara Onceden uyanmış olup hala yatakta olanlara Bıktım artık senden bırak yakamı diyenlere Biricik kankime sevdıklerime arkadaşlarıma İşte Hepinize Gunaydın

Gunaydın benim viran gonlumun sultanı, Gunaydın; dost bağımın gonca gulu, Gunaydın Sureyya yıldızım, Gunaydın: ay yuzlum, Gunaydın; canımın cananı, Gunaydın…

Gunaydın haydi kalk uyan gel katıl bize gir aramıza bir fırca bir macun her yemekten sonra

Gunaydınn bitanem yazma sebebım hayatımın anlamı gunaydın seni cok seviyorum kokacım

Bir şairinde bir mısrasında dediği gibi sabah oldu ne uyuyorsun sevgilim hadi kalk gunaydın sana

Cabuk kalkmassan kafandaki bitler istifa edecekHadi Kalk Artık Gunaydın Arkadaşım

Yeni bir gune seninle başlamak icin her gunumu senin geciriyorum ki, her sabah sana Gunaydın arkadaşım

Bazı insanlar hayatın sekerleridir,onlar hayatın icinde dolaşırlarhayat onlar sayesinde tatlanırhayatımı tatlandıran şekerlerime Gunaydın

Gunaydın cayımın şekeri, gunaydın ekmeğimin yağı, gunaydın balım, pekmezim, recelim Kahvaltı hazır mı?

Gorev sizde ey idare Hortumları kesin diye Gerek kalmasın vergiye Gunaydın Arkadaşlar gunaydın

En guzel sabahlar cokokremle başlar diyenler halt etmişler en guzel sabahlar seninle başlar dostum

İşe bak ya bir gun daha yaşlandık Sende hala yatıyorsun uyumayla omrun bitti be hadi bi kalk artık ya, Gunaydın

ALT :wwwupluploadsgunaydinarkadasakomikmesajlar18576gunaydinarkadasakomikmesajlar18576ALT

Üst Alt